arcadianet espa
Enterprise Europe Network
«ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ-Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ EΝΩΣΗ» – ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΟ (Ο.Α.Ε.Ε.)

Πριν τρεις εβδομάδες ξεκίνησα την προσπάθεια να συγκεντρωθούν και να οργανωθούν οι ασφαλισμένοι-ανασφάλιστοι στον ΟΑΕΕ. Στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα περίπου 1000 ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ συγκεντρώθηκαν και αρχίσαμε να οργανώνουμε κοινές προσπάθειες.Στην συνέχεια του μηνύματος αναφέρω συνοπτικά τις έως τώρα ενέργειες. Μαζευόμαστε για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.
Εάν θέλετε και εσείς να ενημερωνόσαστε και ενδεχομένως να συμμετάσχετε σε κοινές ενέργειες στείλτε ένα email στην διεύθυνση george.floras@floras.gr με την σημείωση στο θέμα: «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ-Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΈΝΩΣΗ»
Το όνομά σας και στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνα) δεν είναι υποχρεωτικά, θα είναι όμως χρήσιμα σε επόμενες επικοινωνίες
BLOG ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΕ
Φτιάξαμε ένα ιστολόγιο αποκλειστικά για τα θέματα του ΟΑΕΕ ώστε να συγκεντρώσουμε εκεί κάθε χρήσιμη πληροφορία για τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ και ειδικά για όσους έχουν προβλήματα οφειλών.Το blog είναι στην διεύθυνση

http://oaee1.blogspot.gr

Με εκτίμηση
Γιώργος ΦλωράςΜέλος
του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών
Τηλ. 2105232621-κιν. 6974910050
george.floras@floras.gr oaee1.blogspot.gr
Διαβάστε στον ακόλουθο σύνδεσμο τις προτάσεις και τις προτεινόμενες δράσεις http://oaee1.blogspot.gr/2013/10/6-10-2013.html

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα