arcadianet espa
Enterprise Europe Network
AsterasMobile. Κινητή & Σταθερή τηλεφωνία της ομάδας Αστέρας Τρίπολης
asterasmobile

Η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης δημιούργησε την δική της τηλεφωνία, σταθερό και κινητό, την AsterasMobile.

Με γνώμονα την εξυπηρέτηση  της τοπικής κοινωνίας και εξασφαλίζοντας προνομιακές τιμές κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, με απεριόριστη ενδοεπικοινωνία αποκλειστικά για το φίλαθλο κοινό, τους κατοίκους της τοπικής περιοχής και τους ετεροδημότες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τα προνόμια της, η AsterasMobile βάζει γκολ στις τηλεπικοινωνίες.

Βασικός στόχος και φροντίδα της Asteras Mobile είναι η παροχή καινοτόμων και υψηλού επιπέδου τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών επικοινωνίας.

Η ανάγκη επικοινωνίας των φιλάθλων – φίλων της ομάδας έδωσε την αφορμή στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης να δημιουργήσει τις δικές της τηλεποικοινωνιακές υπηρεσίες.

Η βασική ιδέα της Asteras Mobile είναι να φέρει πιο κοντά όλο το φίλαθλο κοινό της ομάδας και παράλληλα να προσφέρει ανταγωνιστικά πακέτα και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των φιλάθλων της.

Συνεργάζεται με τα πλέον αξιόπιστα δίκτυα της αγοράς, όπου θέτουν υψηλά κριτήρια ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στους συνδρομητές μας.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και να ενημερωθείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να γίνετε και εσείς συνδρομητής της AsterasMobile επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 2716 007055 και στο website:asterasmobile.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα