arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας
money1

• ΑΡΚΑΔΙΑ 2016 – Επιχειρηματική αποστολή εισαγωγέων στην Αρκαδία
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ως μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Network –διοργανώνει εισερχόμενη Επιχειρηματική Αποστολή στην Αρκαδία.
Οι Αρκαδικές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με περίπου 20 εκπροσώπους ξένων επιχειρήσεων, οι οποίες ενδιαφέρονται για τα αρκαδικά προϊόντα και για διεθνή συνεργασία και να συμμετάσχουν σε επιχειρηματικές B2B συναντήσεις και επισκέψεις σε επιχειρήσεις.
Οι επιλεγμένες επιχειρήσεις της Αρκαδίας θα έχουν προκαθορισμένα ραντεβού με τους ξένους πιθανούς συνεργάτες πριν από την εκδήλωση. Όλες οι λεπτομέρειες εδώ.

• YΠΟΙΚ: Παράταση των φορολογικών δηλώσεων εώς 15 Ιουλίου
Έως την Παρασκευή, 15 Ιουλίου, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών. Διευκρινίζεται ότι η παράταση αφορά τόσο τα φυσικά, όσο και τα νομικά πρόσωπα. Οι φορολογούμενοι και οι λογιστές-φοροτεχνικοί καλούνται να υποβάλουν έγκαιρα τις δηλώσεις ώστε να αποφευχθούν προβλήματα σχετικά με την έγκαιρη εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ και την πληρωμή των σχετικών υποχρεώσεων, σε όσο το δυνατό περισσότερες δόσεις.

• Για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους στο διαδίκτυο ενημερώθηκαν οι επαγγελματίες της Τρίπολης
Στα οφέλη του διαδικτύου και στην εκπαίδευση της χρήσης διαδικτυακών εργαλείων μέσω εξατομικευμένης εκπαίδευσης επικεντρώθηκε το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, σε συνεργασία με τo Grow Greek Tourism Online, πρωτοβουλία της Google, του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ διοργάνωσε το εν λόγω σεμινάριο προκειμένου οι επαγγελματίες της Αρκαδίας να ενημερωθούν για τις ψηφιακές δεξιότητες που τους προσφέρει το διαδίκτυο στην προβολή και την προώθηση της επιχείρησης τους. Όλες οι πληροφορίες εδώ.

• ΓΓΔΕ: Πως θα πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα
Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) εξέδωσε την εγκύκλιο με την οποία δίνεται η δυνατότητα σε όσους κατόχους ΙΧ αυτοκινήτων και λοιπών οχημάτων, αν και έχουν δηλώσει ακινησία των οχημάτων τους και έχουν καταθέσει τις πινακίδες στις ΔΟΥ, να άρουν την ακινησία για χρονικό διάστημα μερικών μηνών μέσα στο 2016. Η εγκύκλιος προβλέπει το ποσό και τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσει ο ενδιαφερόμενος, την άρση ακινησίας μόνο για ένα ή τρεις μήνες καθώς και για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα