Αλλαγή ημερομηνίας της 10ης Διεθνούς Έκθεσης Νυφικών, Γαμπριάτικων και Ενδυμάτων Αμπιγιέ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15/01/2015 / ΩΡΑ: 09:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Η Τουρκική Πρεσβεία στην Ελλάδα ενημερώνει ότι η διεξαγωγή ημερομηνίας του προγράμματος αλλάζει από 02-05 Φεβρουαρίου που ήταν αρχικά σε 01-04 Φεβρουαρίου.

έγινε αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος. Το πρόγραμμα μεταφέρεται στις 14 Φεβρουαρίου 2016.

Μεταξύ των ημερομηνιών 01-04 Φεβρουαρίου 2016 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση από την Ένωση Εξαγωγέων Αιγαίου στην Τουρκία- Σμύρνη (Izmir) με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Θα προσκληθούν τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών, εισαγωγέων, μπουτίκ, εκπροσώπων ξένων οίκων, κατασκευαστών, βιοτεχνιών που δραστηριοποιούνται στους τομείς νυφικών, γαμπριάτικων, ενδυμάτων αμπιγιέ, υφασμάτων και αξεσουάρ.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (31 Ιανουαρίου- 3 Φεβρουαρίου 2016) το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των (31 Ιανουαρίου- 3 Φεβρουαρίου 2016) (διαμονή 3 νυχτών). Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:http://ifwedding.izfas.com.tr/

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 22.01.2016 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail atina@ekonomi.gov.tr

Για την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ