arcadianet espa
Enterprise Europe Network
4o Άραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ 2015 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
forum

Με την ευκαιρία διοργάνωσης του 4ου Αραβο-Ελληνικού Οικονομικού Φόρουμ με τίτλο “35 Years of Excellence in Partnership”, που θα λάβει χώρα στις 3 και 4 Ιουνίου 2015, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso-Kαβούρι και αναφορικά με τους τομείς ενδιαφέροντος επί των οποίων θα γίνουν παρουσιάσεις (επενδύσεις, ενέργεια, υποδομές και κατασκευές), το Φόρουμ θα φιλοξενήσει Άραβες επιχειρηματίες για δικτύωση και άμεσες επιχειρηματικές επαφές Β2Β με Έλληνες ομολόγους τους στις 4 Ιουνίου 2015.

Επισυνάπτονται οι λίστες των επιχειρηματιών που προέρχονται από διάφορες χώρες του αραβικού κόσμου, με πληροφορίες όπως παρελήφθησαν από τα αντίστοιχα Επιμελητήρια Εμπορίου και Βιομηχανίας και τις Ενώσεις αυτών και βρίσκονται σε διαδικασία έκδοσης και έγκρισης άδειας εισόδου στην Ελλάδα (visa).

Κάθε επιχειρηματική συνάντηση Β2Β θα διαρκέσει, κατά μέσο όρο, 15 λεπτά, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών διερμηνείας. Και για τις δύο περιπτώσεις (Β2Β και διερμηνεία) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει ζήτησης την ημέρα του Φόρουμ, 04/06/15, στη Γραμματεία του συνεδρίου.

Όσοι από εσάς επιθυμούν να λάβουν μέρος στο 4ο Φόρουμ και στις Β2Β συναντήσεις, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, κατοχυρώνοντας το δικαίωμα συμμετοχής τους.

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο είναι αποφασισμένο να βοηθήσει, με κάθε τρόπο, στην διεξαγωγή επιτυχών συναντήσεων. Επισυνάπτεται το ελληνικό προφίλ του Φόρουμ, οι λίστες των Αράβων επιχειρηματιών και η φόρμα συμμετοχής.

Δηλώσεις Συμμετοχής δεκτές έως ΤΡΙΤΗ 26/05/2015 & ώρα 16:00

GreekProfile_4forum
ParticipationFormGreeks-4FORUM_B2B_June2015
LIST 1 B2B ARAB PARTICIPANTS
Lebanese Participants

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα