arcadianet espa
Enterprise Europe Network
ΣτηρίΖΩ τον τόπο μου, ΨωνίΖΩ σε τοπικές επιχειρήσεις, ΖΩ εδώ (Video)
stirizo

Ένα κοινωνικό μήνυμα του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης για επιχειρηματίες και καταναλωτές

Καμπάνια Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αρκαδίας και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης

Με σύνθημα «ΣτηρίΖΩ την τοπική αγορά της Τρίπολης» έχει ήδη ξεκινήσει η καμπάνια για την στήριξη των αρκαδικών επιχειρήσεων – καταστημάτων. Πρόκειται για μία προσπάθεια τόνωσης της τοπικής αγοράς και δη των τοπικών καταστημάτων.

Μην ξεχνάμε ότι επιλέγοντας να ψωνίζουμε από την τοπική αγορά επιτυγχάνουμε: την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων μας και κυρίως προστατεύουμε, εκτός από τους ίδιους τους επιχειρηματίες, τους ιδιωτικούς υπαλλήλους να έχουν δουλειά στον τόπο τους.

Εμείς οι ίδιοι, μέσα από τις επιλογές μας μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας.
Πρέπει να σκεφτόμαστε έξυπνα. Να αποκτήσουμε συνείδηση υπέρ της τοπικής επιχειρηματικότητας. Υπέρ των τοπικών καταστημάτων.

Είναι συμφέρον όλων μας. Τα χρήματα που αφήνουμε εδώ επιστρέφουν πάλι εδώ. Σε εμάς.

Πρωταγωνιστές της καμπάνιας η τσάντα αγορών με γραμμένο το σύνθημα για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

Η καμπάνια περιλαμβάνει:

  • Ραδιοφωνικά spots
  • Μπάνερ που παίζουν στις ιστοσελίδες της Αρκαδίας
  • Αφίσες για να αναρτηθούν στα εμπορικά καταστήματα και στις επιχειρήσεις της Αρκαδίας.

Σημειώνεται ότι είναι η πέμπτη καμπάνια του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης για την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Η φετινή γίνεται σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, την ΟΕΒΑ και την ΣΕ.ΒΙ.ΠΕ.Τ.

Οι καμπάνιες, μεταξύ άλλων που γίνονταν σε γιορτές και περιόδους εκπτώσεων, με τίτλους:

  • «Παπούτσι από τον τόπο σου» το 2003
  • «Για να μην βγει μάπα το καρπούζι… στηρίζω τις τοπικές επιχειρήσεις» το 2006
  • «Το δικό μου ευρώ μένει εδώ» το 2008
  • «Το 10 το καλό, ψωνίζω στην Τρίπολη και αυξάνω τις θέσεις εργασίας» το 2010 η οποία και βραβεύτηκε από την Εθνική Συνομοσπονδία του Ελληνικού Εμπορίου.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας με την στήριξη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αρκαδίας, των συλλόγων και των σωματείων της Αρκαδίας, ξεκίνησε την καμπάνια του για την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας της Αρκαδίας από το 2011 με σύνθημα «Η κρίση θέλει Κρίση» με σχέδιο, η επιχείρηση και ο καταναλωτής, δύο χέρια που ενώνουν τις δυνάμεις τους και ενισχύουν την τοπική αγορά.

Οι Διοικήσεις του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, του Επιμελητηρίου Αρκαδίας της Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αρκαδίας και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης παρακαλούν όποιες επιχειρήσεις επιθυμούν να αναρτήσουν το μπάνερ ή την αφίσα στην ιστοσελίδα της επιχείρησής τους ή σε κάποιο προσωπικό τους blog να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα 2710 227141-2.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα