15η έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex Retail 2015

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/08/2015 / ΩΡΑ: 10:20 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ

H 15η έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex Retail 2015 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο σύνταγμα για πρώτη φορά με διπλάσια διάρκεια (6 ημέρες) από 23 έως 28 Νοεμβρίου 2015.

Η συγκεκριμένη έκθεση είναι η παλαιότερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών που διεξάγεται στον συγκεκριμένο χώρο και έχει ως σκοπό την λιανική πώληση ποιοτικών παραδοσιακών προϊόντων από όλη την Ελλάδα στο πολυάριθμο κοινό των επισκεπτών του Μετρό αλλά και την επαφή με ιδιοκτήτες καταστημάτων λιανικής για την προώθηση της χονδρικής πώλησης.

Η έκθεση για πρώτη φορά επεκτείνει την διάρκεια της ώστε να δώσει την δυνατότητα σε επιχειρήσεις-παραγωγούς που κατά κόρων προέρχονται από την επαρχία να εκμεταλλευτούν την διάρκεια σε σχέση με τα κόστη μεταφοράς & διαμονής.

Η έκθεση όπως κάθε φορά (2 κάθε χρόνο) υποστηρίζεται από επικοινωνία μέσο χορηγών επικοινωνίας, αποστολή προσκλήσεων σε στοχευμένο κοινό (πελάτες χονδρικής) που διασφαλίζουν την επιτυχία της.

Για κρατήσεις χώρων και χορηγίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Βασίλη Γιαννίκο στο 210 924.5577 ή μέσω email: v.yannikos@verticom.gr