arcadianet espa
Enterprise Europe Network
23η Έκθεση KAVALA EXPO – από 25/9 εως 30/9
business5

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ενημέρωσης σας ενημερώνει για την Έκθεση KAVALAEXPO η οποία διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Καβάλας με στόχο την υποστήριξη του επιχειρηματικού κόσμου και την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων. Η έκθεση αποτελεί μια σύγχρονη αντίληψη επιχειρηματικής προώθησης και προβολής. Ήδη στα χρόνια της διοργάνωσης πάνω από 2000 εκθέτες και 100.000 επισκέπτες επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα και την αναπτυξιακή προοπτική της.

H KAVALΑEXPO προβάλει τα προϊόντα των επιχειρήσεων ενώ ήδη έχει θέσει τα θεμέλια για την καθιέρωσή της ως Βαλκανική Έκθεση. Φέρνει σε άμεση επαφή και κάτω από την ίδια στέγη τις εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα στην αγορά της περιοχής και τις εταιρείες που αναζητούν λύσεις.

H KAVALAEXPO αποτελεί ένα κοινό σημείο αναφοράς του επιχειρηματικού κόσμου του Νομού Καβάλας, της Ελλάδος και των Βαλκανίων. Η Έκθεση είναι ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός που τοποθετεί σε πρώτο πλάνο τους πρωταγωνιστές της επιχειρηματικής ανάπτυξης. Από το 2008 πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό – Συνεδριακό Κέντρο « Απόστολος Μαρδύρης» το οποίο διαθέτει ένα στεγασμένο χώρο τεσσάρων χιλιάδων είκοσι εννέα τετραγωνικών μέτρων που πέραν του εκθεσιακού χώρου διαθέτει ένα πλήρες εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο, μεταφραστικούς κόμβους, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων καθώς και χώρο για συνεντεύξεις τύπου.

Η KAVALΑEXPO διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Καβάλα, την πόλη που αποτελεί το γεωγραφικό σημείο τομής μεταξύ της Ευρώπης και των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης ενώ παράλληλα είναι το κέντρο της οικονομικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή. Η KAVALΑEXPO πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Καρβάλης «Απόστολος Μαρδύρης» την τελευταία βδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκευτείτε την ιστοσελίδα της Έκθεσης

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα