Συμμετοχή της εταιρίας Maglaris Bikes στην έκθεση Athens Bike Festival

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/09/2015 / ΩΡΑ: 10:59 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΝΕΑ, ΝΕΑ ΜΕΛΩΝ

Πιστή στο ραντεβού της όπως κάθε χρόνο η εταιρεία Maglaris Bikes, αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα στα ποδήλατα FUJI , θα συμμετέχει και φέτος στην έκθεση Athens Bike Festival που διοργανώνεται στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων(Πειραιώς 100, Γκάζι) .

Από 18 έως 20 Σεπτεμβρίου 2015 στην  έκθεση Athens Bike Festival, οι φίλοι του ποδηλάτου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο και να έρθουν σε στενότερη επαφή με την ποδηλατική κοινότητα που εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς στην χώρα μας.

Η εταιρεία Maglaris Bikes σας καλεί να επισκεφθείτε το περίπτερο της και να γνωρίσετε από κοντά τα νέα ποδήλατα τις Fuji, Breezer , SE Bikes, και τον ποδηλατικό εξοπλισμό της εταιρείας Oval Consepts.

Επισκεφθείτε την εταιρεία Maglaris Bikes στο περίπτερο αρ Δ7.5

Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου  18:00-21:00
Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου & Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 10:00-21:00

Είσοδος ελεύθερη

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Σας ενημερώνουμε ότι πρέπει να μεριμνήσετε για την καταβολή του «τέλους διατήρησης μερίδας» της επιχείρησής σας στο Γ.Ε.ΜΗ. εντός της τρέχουσας χρήσης, διότι στο τέλος της χρήσης, σύμφωνα με το άρθρο 3 της υπουργικής απόφασης 79752/30-12-2014, «τα εν λόγω τέλη αποστέλλονται από την αρμόδια υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. του οικείου Επιμελητηρίου στη Φορολογική Διοίκηση για βεβαίωση και είσπραξη με βάση τις διατάξεις του κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων»

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι όλες οι επιχειρήσεις που είναι καταχωρημένες στο ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ (Γ.Ε.ΜΗ.) και δεν είναι κεφαλαιουχικές – και πιο συγκεκριμένα όλες οι Ο.Ε, Ε.Ε, ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ και ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – έχουν υποχρέωση υποβολής στο Γ.Ε.ΜΗ. αποδεικτικού κατάθεσης φορολογικής δήλωσης, σύμφωνα με το άρθρο 5 της Υπουργικής Απόφασης 79760/31-12-2014 (ΦΕΚ. 3623, τ.Β΄). Η καταχώρηση γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο, το αργότερο δύο μήνες μετά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης στον ιστότοπο: https://services.businessportal.gr

Τέλος, ελέγξτε και τις άλλες υποχρεώσεις σας στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, που τυχόν εκκρεμούν.