ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 09/10/2015 / ΩΡΑ: 11:24 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΝΕΑ

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) μετά τη μεγάλη επιτυχία του Προγράμματος σε Αθήνα και στις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας προχωρά στη διοργάνωση της 1ης Σειράς Αρκαδίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που θα υλοποιηθεί στην Τρίπολη σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Η ΕΕΔΕ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Επιμελητήριο Αρκαδίας για την σημαντική συνδρομή του, που συμβάλλει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των Επιχειρήσεων της Αρκαδίας και της ευρύτερης περιοχής, μέσα από την επένδυση στη γνώση και το ανθρώπινο δυναμικό.

Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών και αυτοαπασχολούμενων τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management). Επισημαίνεται δε ότι στα 26 χρόνια λειτουργίας του, έχουν αποφοιτήσει Πανελλαδικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Ιωάννινα, Κυκλάδες, Ρόδο, Λαμία, Βόλο, Καλαμάτα ,Κοζάνη, Δράμα , Κόρινθο, Κομοτηνή, Ρέθυμνο, Χαλκίδα και Χανιά κ.α) 4.000 στελέχη που ήδη έχουν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.

Η ποιότητα της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνή επιχειρησιακό στίβο μια που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα Παγκόσμιο χαρακτήρα.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Έναρξη της 1ης Σειράς Αρκαδίας : Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 24 Ιουνίου 2017.

Τα μαθήματα διεξάγονται στα Ελληνικά Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00 ανά δεκαπέντε ημέρες.

(Διακοπές : Πάσχα, Καλοκαίρι, Χριστούγεννα)

Κόστος Συμμετοχής: 3.300 € από 3.900 που ήταν αρχικά

Ο τρόπος εξόφλησης  είναι 300€ προκαταβολή και 200€ ανά μήνα για 15 μήνες.

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

 

Η ΕΕΔΕ ευχαριστεί θερμά το Επιμελητήριο Αρκαδίας για τη στήριξη και την  οικονομική συνδρομή του, που  συμβάλλει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των Επιχειρήσεων της Αρκαδίας και της ευρύτερης περιοχής, μέσα από την επένδυση στη γνώση και το ανθρώπινο δυναμικό.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Τηλ.: 2710227141, Υπεύθυνη κα. Σακελλαρίου Σοφία (E-mail: info@arcadianet.gr)

καθώς και στην  ΕΕΔΕ., Τηλ.:(210) 21 12 000-9 (Εσωτ. *622  & *623),

κ. Νίκο Βλασσόπουλο ή κ. Μάκη Φιτέογλου

E-mail: mba-programs@eede.gr

 

Χρήσιμα αρχεία

brochure_Mεταπτυχιακό

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Testimonials