arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Οργάνωση Εκπαιδευτικής Εβδομάδας – Θερμοκοιτίδα ΕΒΕΑ
education

Το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια της χώρας και τον Ευρωπαϊκό μη κερδοσκοπικό οργανισμό Think young, οργανώνουν εκπαιδευτική εβδομάδα στην Αθήνα, από 30 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2015.

Απευθυνόμαστε σε άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τις επαγγελματικές και επιχειρηματικές τους δεξιότητες, κατά προτίμηση νέους και νέες, που φιλοδοξούν να ανοίξουν τα φτερά τους στο χώρο της επιχειρηματικότητας, ή να βελτιώσουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις τους προκειμένου να αναβαθμίσουν τις επιχειρήσεις τους.
Οι εισηγητές και εκπαιδευτές του σύγχρονου αυτού σχολείου επιχειρηματικότητας είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες, άνθρωποι της αγοράς, και επιχειρηματίες οι οποίοι μέσα από την προσωπική τους πορεία χαρτογραφούν το δρόμο προς την επιτυχία.

Η εισήγησή των ομιλητών μας δεν είναι άλλο, παρά η προσωπική επαγγελματική τους ιστορία η οποία παρουσιάζεται στους εκπαιδευόμενους, ως καλή πρακτική επιχειρηματικότητας και μοντέλο ανάπτυξης, προκειμένου να παραδειγματιστούν για να δημιουργήσουν και το δικό τους στόρι.

Καλούμε τις νέες και τους νέους που θέλουν να συμμετάσχουν στο σύγχρονο σχολείο επιχειρηματικότητας να συμπληρώσουν την αίτηση που βρίσκεται στο site: entrepreneurshipschool.com, το ταχύτερο δυνατόν, διότι ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Στο ανωτέρω site μπορείτε ακόμη να πληροφορηθείτε για τις καινοτόμες δράσεις του σχολείου, τους διαγωνισμούς, τα βραβεία και τις υποτροφίες που θα δοθούν.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα