Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/12/2015 / ΩΡΑ: 12:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

• Διαγωνισμός για την έκδοση του περιοδικού «Αστυνομική Ανασκόπηση»
Ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου έκδοσης και διεκπεραίωσης του περιοδικού «Αστυνομική Ανασκόπηση» για τα έτη 2017 και 2018 (με δικαίωμα μονομερούς παράτασης από την Υπηρεσία μας για ένα έτος ακόμα, ήτοι 2019).
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

• Ανοιχτός Διεθνής Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Ανοιχτός Διεθνής Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός, για τη μίσθωση 68 έως 86 κλινών σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια, για τη στέγαση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και στις πέντε (5) πόλεις, όπου υπάρχουν Πανεπιστημιακές Μονάδες.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

• Επιδότηση στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της αγοράς για στελέχωση των επιχειρήσεων από καταρτισμένους συνεργάτες αποφάσισε την επιδότηση της συμμετοχής των άμεσα ενδιαφερομένων, στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Το κόστος συμμετοχής είναι 3.300€ από 3.900€ που ήταν αρχικά.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

• Ενημέρωση του ΟΑΕΕ στους ασφαλισμένους για την καταβολή δόσεων ρύθμισης Ν 4305/14
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του – ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ – που έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση οφειλών του Ν.4305/2014 σχετικά με την πληρωμή της δόσης για το μήνα Δεκέμβριο ότι τη Δευτέρα 21.12.2015 καταβάλλονται οι δόσεις ρύθμισης Ν.4305/2014,μέσω Άμεσης Χρέωσης Τραπεζικού Λογαριασμού (πάγια εντολή). Όσοι έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε, να υπάρχει επαρκές υπόλοιπο στο λογαριασμό τους κατά την ώρα εκτέλεσης παγίων εντολών της Τράπεζας επιλογής τους για την εξόφληση:
– δόσης της 21/12/2015,
– τυχόν καθυστερούμενης της 21/11/2015, με επιπλέον προσαύξηση 2%
– ή της 21/10/2015, με επιπλέον προσαύξηση 4%.
Προτείνεται η έγκαιρη πίστωση του λογαριασμού από την Παρασκευή 18.12.2015.

• Ενημέρωση των πολιτών προς αποφυγή εξαπάτησής τους στο διαδίκτυο
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώνει τους χρήστες κινητών τηλεφώνων και άλλων συσκευών, να μην προβούν σε καμία ενέργεια όταν τους εμφανίζεται, κατά την πλοήγησή τους στο διαδίκτυο, μήνυμα ότι «από έλεγχο που διενεργήθηκε από πρόγραμμα antivirus , βρέθηκε ότι κατά τις τελευταίες 7 ημέρες, η συσκευή είναι μολυσμένη από ιούς και spyware» και προτρέπει τον χρήστη να προβεί στη λήψη σχετικής εφαρμογής προστασίας, μέσω υπερσυνδέσμου, προκειμένου να απαλλαγεί από το κακόβουλο λογισμικό. Πρόκειται για διαδικτυακή απάτη και διενεργείται αυτεπάγγελτη αστυνομική έρευνα.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ