Ελληνική Επιχειρηματική Αποστολή στο Κάιρο/Αιγύπτου και στη Τζέντα/Σ. Αραβίας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/01/2016 / ΩΡΑ: 12:05 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΡΕΥΝΕΣ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του για τη διοργάνωση Επιχειρηματικής Αποστολής της Αιγύπτου, για συναντήσεις Β2Β σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς, στις 6 Μαρτίου. Τη διοργάνωση κάνει το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β θα συνεχιστούν στο Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας της Τζέντα, Σαουδική Αραβία, στις 7 Μαρτίου.

Από τις 7 έως τις 10 Μαρτίου, το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο, σε συντονισμό και συνεργασία με τον οργανισμό Enterprise Greece, θα λάβει μέρος στην Έκθεση The BIG 5 Saudi, την μεγαλύτερη Έκθεση στους τομείς των Δομικών Υλικών και των Κατασκευών. Η συμμετοχή στην The BIG 5 Saudi θα είναι με μορφή Catalogue Show.

Για τις εταιρείες που δεν θα συμμετάσχουν με φυσική παρουσία αλλά επιθυμούν να προωθήσουν τους καταλόγους τους και να λάβουν ενημέρωση για τυχόν εκδήλωση ενδιαφέροντος από επισκέπτες επιχειρηματίες, είναι ευπρόσδεκτες να μας αποστείλουν το υλικό τους, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Εν όψει της αποστολής θα εκτυπωθεί φυλλάδια στο οποίο μπορείτε να προβληθείτε μέσω καταχώρησης.

Το φυλλάδιο θα διανεμηθεί στις πόλεις που θα επισκεφθεί η αποστολή, στους φορείς, στους συμμετέχοντες Άραβες Επιχειρηματίες, καθώς επίσης και κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του Επιμελητηρίου στην Έκθεση The Big 5 Saudi.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις προδιαγραφές και το κόστος καταχώρησης.

Στα παρακάτω επισυναπτόμενα αρχεία, θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες, την αίτηση καθώς και το κόστος συμμετοχής στην επιχειρηματική μας αποστολή.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων και καταβολής κόστους συμμετοχής: 5 Φεβρουαρίου 2016

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες, το πρόγραμμα και το κόστος συμμετοχής

Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας εδώ