arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας
epimelitirio

• Εκδήλωση Β2Β συναντήσεων, στην Τρίπολη μεταξύ Παραγωγών-Εταιρειών της Πελοποννήσου και Γερμανών Αγοραστών
Με στόχο την προώθηση των Πελοποννησιακών προϊόντων δια μέσω των αγοραστών, χονδρεμπόρων και διανομέων, που συμμετέχουν στο Β2Β, τόσο σε νέα κανάλια διανομής, όσο και σε νέα σημεία πώλησης η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην Γερμανία BUV – BundesverbandderUnternehmervereinigungeneV, διοργανώνουν την προαναφερθείσα εξειδικευμένη συνάντηση Β2Β.
Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλες οι πληροφορίες

• Επιχειρηματική αποστολή, στην Ιταλία και b2b συναντήσεις διοργανώνει το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με το Δίκτυο Πράξη
Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών στον τομέα του τουρισμού θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην επιχειρηματική αποστολή κατά τη διάρκεια της έκθεσης BIT 2016 από 12-13 Φεβρουαρίου 2016 .
Η έκθεση ΒΙΤ 2016 είναι η σπουδαιότερη διεθνής έκθεση στη Ιταλία στο χώρο του τουρισμού και το 2015 είχε προσελκύσει περισσότερους από 1.500 εκθέτες καθώς και 60.000 επισκέπτες από όλο το κόσμο.
Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν με Ιταλικούς Φορείς στο χώρο του τουρισμού.
Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλες οι πληροφορίες

• Μειωμένες οι νέες αντικειμενικές αξίες ακινήτων
Εντός της εβδομάδας αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα η υπουργική απόφαση με την οποία θα καθορίζονται οι νέες μειωμένες αντικειμενικές αξίες των ακινήτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νέες αντικειμενικές θα τεθούν αναδρομικά σε ισχύ από τις 22 Μαΐου και βάση αυτών θα υπολογιστεί και ο νέος ΕΝΦΙΑ. Οι ζώνες παραμένουν ίδιες, αυτό που αλλάζει είναι η τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο, ανάλογα με την περιοχή. Τις μεγαλύτερες μειώσεις αναμένεται να έχουν όσοι έχουν ακίνητα σε περιοχές με τιμές ζώνης από 1000 ευρώ έως 3000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Σε περιοχές με τιμές ζώνης έως 600 ευρώ δεν θα υπάρξει μεταβολή.

• Επιδότηση στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της αγοράς για στελέχωση των επιχειρήσεων από καταρτισμένους συνεργάτες αποφάσισε την επιδότηση της συμμετοχής των άμεσα ενδιαφερομένων, στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Το κόστος συμμετοχής είναι 3.300€ από 3.900€ που ήταν αρχικά.
Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλες οι πληροφορίες

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα