arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Εμπορική Τουριστική Έκθεση Σμύρνης
exchibition

1η Ελληνοτουρκική έκθεση στην Σμύρνη

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του για την 1η Εμπορική – Τουριστική Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 17 Απριλίου 2016 στη Σμύρνη.

Η έκθεση θα γίνει στον πλουσιότερο Δήμο της Σμύρνης τον Δήμο του Κορδελιού (Karsiyaka) που κατοικείται από 800.000 ανθρώπους ενώ οι όμοροι δήμοι κατοικούνται συνολικά από 5.000.000 ανθρώπους. Υπολογίζεται να επισκεφθούν την έκθεση περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι.

Στον χώρο της έκθεσης ο οποίος είναι 8.000 τ.μ. θα τοποθετηθούν περίπου 100 περίπτερα τύπου παγόδας διαστάσεων : 3 x 3, 5 x 2.5 , & 5 x 5 ενώ σε stage 120 τ.μ. θα πραγματοποιούνται καθ” όλη την διάρκεια της έκθεσης συναυλίες και διάφορα πολιτιστικά δρώμενα από την Ελλάδα και την Τουρκία

Σκοπός:
Σκοπός της έκθεσης είναι η παρουσίαση και προβολή επιχειρήσεων προϊόντων και υπηρεσιών σε μια περιοχή πυκνοκατοικημένη με πολύ υψηλά εισοδηματικά κριτήρια.

Συμμετοχή:
Στην έκθεση μπορούν να συμμετάσχουν όλων των ειδών επιχειρήσεις παραγωγής εμπορίου και μεταποίησης , βιοτεχνίες, συνεταιρισμοί, ξενοδοχειακές μονάδες, τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, επιμελητήρια, ΟΤΑ απ’ όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα