arcadianet espa
Enterprise Europe Network
FOODEXPO Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών που έγινε ποτέ στην Ελλάδα
exchibition

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, προγραμματίζει την επιδότηση των επιχειρήσεων μελών του σε σημαντικές κλαδικές εκθέσεις του εσωτερικού για το 2016.

Μία από τις εκθέσεις που επιδοτεί το Επιμελητήριο Αρκαδίας τα μέλη του που θέλουν να συμμετάσχουν (πατήστε εδώ για να δείτε και τις άλλες εκθέσεις) είναι η FOODEXPO που θα πραγματοποιηθεί 19-21 Μαρτίου 2016 στο Metropolitan Expo.

Πλήρως αναβαθμισμένη σε όλους τους τομείς, με ακόμη υψηλότερο διαφημιστικό budget, πλαισιωμένη από πολλές καινοτόμες δράσεις και μετά την οργανωμένη προβολή της διεθνώς, η 3η FOOD EXPO 2016 θα συγκεντρώσει περισσότερους από 900 Έλληνες και ξένους εκθέτες, και θα αποτελέσει ένα ανεπανάληπτο εμπορικό γεγονός όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη!

Η FOODEXPO εκμεταλλευόμενη το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον των διεθνών αγορών για τα Ελληνικά Τρόφιμα & Ποτά, υλοποιεί ένα τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα hostedbuyers για την έκθεση. Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού, το κόστος του οποίου θα ξεπεράσει τις 350.000 ευρώ, έχει καταφέρει να προσελκύσει μέχρι στιγμής 370 σημαντικούς ξένους αγοραστές, για τους οποίους η διοργανώτρια εταιρεία έχει ήδη εκδώσει τα αεροπορικά τους εισιτήρια.

Οι περισσότεροι από τους αγοραστές αυτούς (πατήστε εδώ για να δείτε την λίστα) εκπροσωπούν μεγάλες αλυσίδες supermarket, wholesalers, brokers, distributors, και καταστήματα delicatessen και προέρχονται από σημαντικές αγορές-στόχους, όπως: ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ και άλλες 43 διαφορετικές χώρες!

Οι αγοραστές αυτοί, βάσει του προγράμματος, θα πραγματοποιήσουν 15 τουλάχιστον b2b συναντήσεις ο καθένας με τους εκθέτες της FOODEXPO 2016, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με 180 meeting rooms. H επιλογή των εκθετών από τους αγοραστές θα γίνει μέσω του προγράμματος matchmaking platform, το οποίο έχει ήδη ενεργοποιηθεί στο site της έκθεσης, www.foodexpo.gr.

Πλούσιες θεματικές εκδηλώσεις
Η ανάδειξη της μοναδικής γαστρονομικής και διατροφικής αξίας των ελληνικών τροφίμων και ποτών, η κυρίαρχη θέση τους στην πυραμίδα της μεσογειακής διατροφής και οι εξαγωγικές προοπτικές τους στην παγκόσμια αγορά, είναι οι βασικοί άξονες των παράλληλων εκδηλώσεων που θα οργανωθούν στο πλαίσιο της 3ης FOOD EXPO 2016.  Πιο συγκεκριμένα, η έκθεση θα φιλοξενήσει τα ακόλουθα special events:
• Mediterranean Food Experience – Ένα πανόραμα γαστρονομικών εκδηλώσεων
Ένα τριήμερο φεστιβάλ γαστρονομίας πρόκειται να φιλοξενηθεί στην 3η FOOD EXPO, με αμέτρητες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και events, που θα έχουν στόχο να αναδείξουν τον γαστρονομικό πλούτο και τη διατροφική αξία της Μεσογειακής διατροφής.
Food Seminars – Στα πλαίσια της 3ης FOOD EXPO θα φιλοξενηθεί μια σειρά σημαντικών εισηγήσεων μικρής διάρκειας με ουσιαστικό ενδιαφέρον για τους Έλληνες παραγωγούς, τους λιανεμπόρους, τους διανομείς και την οργανωμένη λιανική.
Mπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα special events εδώ.
Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα