arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Έκθεση για τη Γαστρονομία, τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό, «Ελλάδος Γεύση»
business3

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί η έκθεση «Ελλάδος Γεύση» από τις 15 έως και τις 18 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα.

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» αποτελεί την προβολή μιας συνολικής εικόνας της Ελλάδας με τη Γαστρονομία, τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό να είναι τα βασικά συστατικά μας με τα οποία θα φέρουμε την Ελλάδα στο πιάτο των επισκεπτών με σκοπό την αύξηση του εισοδήματος των επιχειρήσεων, την προοπτική εξαγωγών και την ανάδειξη της επιχειρηματικής δράσης.

Στην Έκθεση συμμετέχουν: Περιφέρειες της Ελλάδας, ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων και ποτών και φορείς σχετικοί με τα θέματα που προβάλλονται.

Στόχoς είναι να έρθουν οι επισκέπτες σε επαφή με την ελληνική γαστρονομία, τον τουρισμό και τον πολιτισμό κάθε περιοχής όχι ως τουρίστες αλλά σαν εντόπιοι.

Στην έκθεση πραγματοποιούνται live μαγειρικές από διακεκριμένους σεφ, γευσιγνωσία, παραγωγή κοκτέιλ με βάση ελληνικά συστατικά, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, επίσης ο επισκέπτης μπορεί να παρακολουθήσει προβολές ταινιών και εκθέσεις φωτογραφίας, και να επισκεφτεί το κεντρικό παντοπωλείο όπου θα υπάρχουν προϊόντα απ όλη την Ελλάδα.

Επίσης, στην «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται συνέδριο με θέμα «Περιφερειακή Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα» και Ημερίδα με θέμα «Καινοτομία & Μηχανική Τροφίμων».

Στο site www.elladosgefsi.gr μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Πληροφορίες: ALFA EXPO, www.alfaexpo.gr, τηλέφωνο: 210 2772244, φαξ: 210 2716853,  e-mail: info@alfaexpo.gr .

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα