arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Ημερίδα Επιχειρηματικής Ανακάλυψης Τουρισμού στη Πελοπόννησο
idea

Η Περιφερειακή Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης Πελοποννήσου, προβάλλει ως σημαντική επενδυτική προτεραιότητα τους τομείς του αγροδιατροφικού τομέα, του τουρισμού και πολιτισμού με βασικά προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν την μεγαλύτερη ακαθάριστη προστιθέμενη αξία στην περιφερειακή οικονομία και που χρήζουν υποστήριξης από τη Νέα Προγραμματική Περίοδο. Ανάμεσα σε αυτά είναι και ο τομέας τουρισμού που έχει άμεση εξάρτηση από τους υπόλοιπους τομείς προτεραιότητας.
Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει θεματική ημερίδα με θένα: «Επιχειρηματική Ανακάλυψη για την εξειδίκευση δράσεων που αφορούν σε Καινοτόμες Εφαρμογές και την αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στον τομέα του τουρισμού-πολιτισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου », που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016, στις 10 π.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, (25ης Μαρτίου & Πανός 21) στην Τρίπολη.
Δείτε το πρόγραμμα εδώ
Σκοπός της ημερίδας είναι η σύζευξη των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι καινοτόμες εφαρμογές και οι ΤΠΕ με τις ανάγκες που έχουν οι επιχειρήσεις και οι φορείς της Περιφέρειας ώστε να αναδειχτούν δράσεις και έργα που μπορούν να χρηματοδοτηθούν από το ΠΕΠ Πελοποννήσου.
Για αιτήσεις συμμετοχής πατήστε εδώ

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα