arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Έκθεση Επίπλων και Αξεσουάρ «Istanbul Furniture Fair – IMOB 2016»
exhibitor

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα άμεσα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι μεταξύ των ημερομηνιών 26-31 Ιανουαρίου 2016 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Έκθεση Επίπλων και Αξεσουάρ στην Τουρκία, στον εκθεσιακό χώρο ISTANBUL EXPO CENTER/CNR EXPO με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς: Έπιπλα σπιτιού, κρεβατοκάμαρες, παιδικά έπιπλα, τραπέζια, καρέκλες, καναπέδες, πολυθρόνες και αξεσουάρ για έπιπλα.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από Υπουργείο της Τουρκίας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς.
Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

  • Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (25-28 Ιανουάριος 2016 ) το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.
  • Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες, 25-28 Ιανουάριος 2016 για διαμονή 3 νυχτών.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://cnrimob2016.mobsad.com

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 15.01.2016 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail:atina@economy.gov.tr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα