arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Έναρξη 1ου κύκλου μαθημάτων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
foto site e1454931181517

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 η έναρξη της 1ης Σειράς Αρκαδίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα Πρόγραμμα που διεξάγεται από το 1989 με εξαιρετική επιτυχία και με την αναγνώριση του Ελληνικού Επιχειρηματικού κόσμου.
Στην έναρξη του Προγράμματος που διεξήχθει μέσα σε ιδιαίτερα χαρούμενη ατμόσφαιρα, παρευρέθησαν ο κ. Ι. Μπουντρούκας Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ο καθηγητής Π. Μάλλιαρης Επιστημονικός Συντονιστής του προγράμματος, ο Υπεύθυνος του προγράμματος κ. Ν. Βλασσόπουλος, στελέχη του τμήματος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης της ΕΕΔΕ καθώς και Μέλη του Επιμελητηρίου.

Την πρώτη κα τη δεύτερη ημέρα των μαθημάτων δίδαξε ο σύμβουλος επιχειρήσεων κ. Π. Ρούσης.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επιχειρηματίες από την τοπική αγορά καθώς και στελέχη επιχειρήσεων από τις εταιρίες : Coca Cola 3E , Demo ΑΒΕΕ, Ελαϊς Unilever Ηellas AE κ.α

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για Στελέχη Επιχειρήσεων και Οργανισμών τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management). Επισημαίνεται δε ότι στα 27 χρόνια λειτουργίας του, έχουν αποφοιτήσει Πανελλαδικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Ρόδο, Λαμία, Βόλο, Καλαμάτα,Κοζάνη, Δράμα, Κόρινθο, Κομοτηνή, Ρέθυμνο, Χαλκίδα και Χανιά κ.α) 4.000 στελέχη που ήδη έχουν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.

Με ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτική γνώση, το role playing, τις συζητήσεις και τα case studies σε ομάδες, το Πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 15 μήνες και ορισμένες από τις ενότητες που συμπεριλαμβάνονται στο Πρόγραμμα είναι:
• Οργανωτική Συμπεριφορά,
• Διοίκηση Πωλήσεων,
• Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού,
• Μάρκετινγκ,
• Χρηματοοικονομικά,
• Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία,
• Project Management,
• Ε – Commerce.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Επιδότηση Επιμελητηρίου
Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, συνεχίζοντας την προσπάθεια για επιμόρφωση των επιχειρηματιών και πολιτών της Αρκαδίας και αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της αγοράς για στελέχωση των επιχειρήσεων από καταρτισμένους συνεργάτες επιδοτεί τη συμμετοχή των άμεσα ενδιαφερόμενων
Το κόστος συμμετοχής θα είναι 3.300€ από 3.900€ που ήταν αρχικά.
Ο τρόπος εξόφλησης είναι 300€ προκαταβολή και 200€ ανά μήνα για 15 μήνες.
Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας καθώς και στην ΕΕΔΕ : κ. Ν Βλασόπουλο και κ.Μ.Φιτέογλου .
Τηλ.:(210) 21 12 000-9 (Εσωτ. *622 & *623), FAX: (210)21 12 024 – 028.
E-mail: mba-programs@eede.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα