arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Άμεση λύση στο θέμα με τα αδέσποτα ζώα στην πόλης μας, ζητά το Επιμελητήριο Αρκαδίας
epimelitirio

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας καθημερινά γίνεται αποδέκτης παραπόνων των μελών – επιχειρήσεων της Τρίπολης σχετικά με τους αδέσποτους σκύλους. Συμμεριζόμενο τις ανησυχίες των συμπολιτών και των φιλοζωικών οργανώσεων για την ορθή διαχείριση του θέματος ζητά, από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παυλή, να βρεθεί άμεσα μία λύση.

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
                   Το πρόβλημα με τους αδέσποτους σκύλους στην πόλη μας και ιδιαίτερα στο εμπορικό της κέντρο έχει φτάσει πλέον σε οριακό σημείο. Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες των παραπόνων των μελών μας – επιχειρήσεων της πόλης για τη σοβαρότητα της κατάστασης και τα προβλήματα που αυτή δημιουργεί τόσο στους πολίτες της όσο και στις επιχειρήσεις. Ειδικά στο κέντρο της πόλης η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη και απειλεί τόσο τη δημόσια υγεία, την ακεραιότητα των πολιτών όσο και την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων, οι οποίες έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά άλλα προβλήματα για την επιβίωσή τους.
                Κατανοούμε και συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες και το ενδιαφέρον συμπολιτών μας και φιλοζωικών οργανώσεων για την ορθή διαχείριση του θέματος, προκειμένου να μην κινδυνεύουν φυσικά και τα ίδια τα ζώα, αλλά το πρόβλημα πρέπει να λυθεί με κάποιον τρόπο άμεσα. Δεν είναι δυνατόν να φοβόμαστε πλέον να κυκλοφορήσουμε στην πόλη μας, να έχουμε φαινόμενα επίθεσης των ζώων αυτών σε παιδιά και ηλικιωμένους, να υπάρχουν σε όλη την πόλη ακαθαρσίες που μπορεί να μεταφέρουν πάσης φύσεως κινδύνους για την υγεία των πολιτών.

Κύριε Δήμαρχε,

               Ως αρμόδιος για το θέμα αυτό, παρακαλούμε να βρεθεί άμεσα μία λύση, καθώς η κατάσταση αυτή είναι πλέον αβάστακτη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της πόλης μας.
Με εκτίμηση,

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα