Έκθεση «Ελλάδος Γεύση», στην Αθήνα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/02/2016 / ΩΡΑ: 08:30 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΝΕΑ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του, επιχειρήσεις εστίασης, παραγωγούς, ξενοδόχοι κ.λπ για τη διοργάνωση της έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» που θα πραγματοποιηθεί, 15-18 Απριλίου 2016, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα.

Ένα σκηνικό μιας άλλης Ελλάδας σας περιμένει για να γευτείτε παραδοσιακά προϊόντα μαγειρεμένα από τους καλύτερους σεφ σερβιρισμένα στην πλατεία του χωριού! Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»μας μεταφέρει στα ήθη, στα έθιμα & την επιχειρηματικότητα του χωριού μας, του νησιού μας, του τόπου των διακοπών μας, του τόπου που μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε επαγγελματικά.

Live Μαγειρική από γνωστούς σέφ, επαγγελματικέςB2B συναντήσεις,Ελληνικό Παραδοσιακό Παντοπωλείο&Ελληνικό Μπαρ, Εκθέσεις φωτογραφίας&προβολές ταινιών, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, ομιλίες με θέμα successstories, συνέδριο για την Περιφερειακή Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα& ημερίδα με θέμα την Καινοτομία και Μηχανική Τροφίμων.

Διαδραστικότητα, Αλληλεπίδραση, Ψυχαγωγία, Ενημέρωση, Απασχόληση του επισκέπτη, είναι τα χαρακτηριστικά της Έκθεσης«Ελλάδος Γεύση»

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»πραγματοποιείται με τη στήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και του Δήμου Περιστερίου. Επίσης,τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης,του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Ώρες Λειτουργίας
10.00-21.00

Περισσότερες πληροφορίες
www.elladosgefsi.gr, www.alfaexpo.gr