arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Αποστολή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
forum

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου ΕAGLE 1 (European Actions for GlobaL tradE 1) συνδιοργανώνει με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Λονδίνου, το Εμπορικό Επιμελητήριο των Βρυξελλών, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Ουγγαρίας, το Κέντρο Καινοτομίας της Λιθουανίας και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών της Σικελίας την Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Αποστολή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα [Abu Dhabi 4/9/2016, Dubai 5-6/9/2016, Sharjah 7/9/2016].11

Η επιχειρηματική αποστολή θα υποστηριχθεί ενεργά από τα Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια του Abu Dhabi, του Dubai και του Sharjah. Οι φορείς αυτοί θα αναλάβουν τη διοργάνωση συναντήσεων μεταξύ ελληνικών επιχειρήσεων και επιχειρήσεων που εδρεύουν στα Αραβικά Εμιράτα, με στόχο την επίτευξη επιχειρηματικών συνεργασιών.

Τα Η.Α.Ε. είναι ένας ελκυστικός επενδυτικός προορισμός καθώς έχουν υιοθετήσει ευνοϊκές επενδυτικές πολιτικές για τους ξένους επιχειρηματίες και ενθαρρύνουν την ιδιοκτησία γης και άυλων περιουσιακών στοιχείων όπως μετοχές. Το Dubai αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους επιχειρηματικούς και επενδυτικούς προορισμούς κυρίως λόγω της χαμηλής φορολογίας. Έχει χαρακτηριστεί ως περιφερειακός κόμβος για την μέση Ανατολή και την Αφρική. Επιπλέον, το Dubai έχει αναλάβει την διοργάνωση της Expo 2020 και επομένως αναμένεται ότι θα διατεθεί προϋπολογισμός της τάξης των $6.9 δις για την κατασκευή των απαιτούμενων υποδομών.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες του ΣΒΒΕ / Enterprise Europe Network – Hellas (κα. Κατερίνα Τζιτζινού, Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων, τηλ: 2310 539 817 εσωτ. 206, φαξ: 2310 541 491, email: k.tzitzinou@sbbe.gr)

Αναλυτικά το πρόγραμμα, οι δηλώσεις συμμετοχής και όλες οι πληροφορίες εδώ

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα