arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας
price increase

• Να συμμετέχουν ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου στις 10:30 στην κεντρική πλατεία Αγ. Βασιλείου της Τρίπολης
Κοινή ανακοίνωση συνέντευξη τύπου ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και στα σκληρά εισπρακτικά μέτρα του έδωσαν την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου στη 1 το μεσημέρι στο Επιμελητήριο Αρκαδίας επαγγελματικοί και επιστημονικοί φορείς της Αρκαδίας, μεταξύ των οποίων και το Επιμελητήριο Αρκαδίας με ενεργή παρουσία.
Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου οι εκπρόσωποι των επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων πραγματοποίησαν συνάντηση για την καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κάθε φορέας ξεχωριστά. Μετά από έναν γόνιμο και ουσιαστικό διάλογο το σύνολο των δύο φορέων κατέληξε ομόφωνα σε ένα κοινό ψήφισμα στο οποίο συνοψίζονται συνοπτικά οι διαπιστώσεις, αλλά και οι προτάσεις που θεωρούν απαραίτητες για το ασφαλιστικό.
Μπορείτε να δείτε το ψήφισμα πατώντας εδώ

• Έναρξη 1ου κύκλου μαθημάτων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου
Ξεκινούν, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας τα μαθήματα της 1ης σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Υπενθυμίζεται ότι το Επιμελητήριο Αρκαδίας, συνεχίζοντας την προσπάθεια για επιμόρφωση των επιχειρηματιών και πολιτών της Αρκαδίας και αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της αγοράς για στελέχωση των επιχειρήσεων από καταρτισμένους συνεργάτες επιδοτεί τη συμμετοχή των άμεσα ενδιαφερόμενων.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ

• Επιδότηση συμμετοχής μελών Επιμελητηρίου Αρκαδίας σε εκθέσεις εσωτερικού για το έτος 2016
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, προγραμματίζει την επιδότηση των επιχειρήσεων μελών του σε σημαντικές κλαδικές εκθέσεις του εσωτερικού για το 2016.
Αναλυτικά όλες οι εκθέσεις που μπορείτε να συμμετέχετε καθώς και τους όρους συμμετοχής εδώ.

• Εκπτώσεις σε συνεπείς επαγγελματίες δίνει η ΔΕΗ
Επαγγελματίες που είναι συνεπείς στην πληρωμή των λογαριασμών τους ή έχουν κάνει διακανονισμό των οφειλών και τον τηρούν θα λαμβάνουν έκπτωση έως 10% στα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας από τη ΔΕΗ. Οι εκπτώσεις αποφασίστηκαν από το ΔΣ της ΔΕΗ και αφορούν επιχειρήσεις και επαγγελματίες που ηλεκτροδοτούνται από τα δίκτυα μέσης και χαμηλής τάσης. Ήδη η ΔΕΗ έχει αποφασίσει επιστροφή του παγίου για τους συνεπείς οικιακούς καταναλωτές, καθώς και εκπτώσεις στα τιμολόγια υψηλής τάσης που αφορούν τη μεγάλη βιομηχανία.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα