arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Ελληνο – Σερβικό Επιχειρηματικό Forum , Θεσσαλονίκη 18 Μαρτίου 2016
forum

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του ότι το Ελληνο – Σερβικό Επιμελητήριο της Ελλάδας διοργανώνει Συνέδριο με τίτλο “Ελληνο – Σερβικό Επιχειρηματικό Forum”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 18 Μαρτίου 2016 με την υποστήριξή των Επιμελητηρίων της Σερβίας.

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Προξενείου της Σερβίας στη Θεσσαλονίκη και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το Συνέδριο θα χαιρετήσουν η Υπουργός Συγκοινωνιών της Σερβίας, ο Δήμαρχος του Βελιγραδίου, ο Διευθυντής Σιδηροδρόμων Σερβίας, ο Διευθυντής Σιδηροδρόμων Σκοπίων, ο Διευθυντής του Αεροδρομίου “ Nikola Tesla” του Βελιγραδίου, ο Διευθυντής του Αεροδρομίου “Constantine the Great” του Nis, ο Διευθυντής του Τελωνείου Σερβίας καθώς και Πρόεδροι Επιμελητηρίων.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση των Ελλήνων Επιχειρηματιών για θέματα όπως :
H επιχειρηματική δραστηριότητα στη Σερβία
Δυνατότητες επενδύσεων
Επενδυτικά σχέδια στην Πόλη του Βελιγραδίου
Τελωνειακή νομοθεσία
Τραπεζική νομοθεσία της Σερβίας – Χρηματοπιστωτικό σύστημα Σερβίας – Τραπεζικά προϊόντα

Επιπλέον θα υπάρξουν παρουσιάσεις project από τους Σιδηροδρόμους Σερβίας, το Αεροδρόμιο «Nikola Tesla» του Βελιγραδίου, το Αεροδρόμιο «Constantine the Great» του Nis και την Αεροπορική Εταιρία Air Serbia.

Στο πλαίσιο των παραπάνω σας ενημερώνουμε πως θα υπάρξει παρουσία περισσοτέρων των εκατό Σέρβων επιχειρηματιών, στοχεύοντας στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων Ελλάδας και Σερβίας.

Για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε έως την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 στο τηλέφωνο 2310 277798 ή με e-mail στο info@greekserbian.com.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα