arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Έναρξη 1ου κύκλου μαθημάτων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου
shutterstock 165880655

Ξεκινούν, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας τα μαθήματα της 1ης σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Η ποιότητα της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνές επιχειρησιακό περιβάλλον, μιας που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα παγκόσμιο χαρακτήρα.
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης. Με ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτική γνώση, το role playing, τις συζητήσεις και τα case studies σε ομάδες, το Πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 15 μήνες και ορισμένες από τις ενότητες που συμπεριλαμβάνονται στο Πρόγραμμα είναι:
• Οργανωτική Συμπεριφορά,
• Διοίκηση Πωλήσεων,
• Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού,
• Μάρκετινγκ,
• Χρηματοοικονομικά,
• Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία,
• Project Management,
• Ε – Commerce.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Επιδότηση Επιμελητηρίου
Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, συνεχίζοντας την προσπάθεια για επιμόρφωση των επιχειρηματιών και πολιτών της Αρκαδίας και αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της αγοράς για στελέχωση των επιχειρήσεων από καταρτισμένους συνεργάτες επιδοτεί τη συμμετοχή των άμεσα ενδιαφερόμενων.
Το κόστος συμμετοχής θα είναι 3.300€ από 3.900€ που ήταν αρχικά.

Ο τρόπος εξόφλησης είναι 300€ προκαταβολή και 200€ ανά μήνα για 15 μήνες.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων ενημερώνουν ότι η οικονομική επιχορήγηση αφορά και τους συμμετέχοντες που έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση στο πρόγραμμα.
Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής
Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 24 Ιουνίου 2017. Τα μαθήματα διεξάγονται στα Ελληνικά Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00 ανά δεκαπέντε ημέρες.
(Διακοπές : Πάσχα, Καλοκαίρι, Χριστούγεννα)

Η ΕΕΔΕ ευχαριστεί θερμά το Επιμελητήριο Αρκαδίας για τη στήριξη και την οικονομική συνδρομή του, που συμβάλλει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των Επιχειρήσεων της Αρκαδίας και της ευρύτερης περιοχής, μέσα από την επένδυση στη γνώση και το ανθρώπινο δυναμικό.

Αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας πατώντας εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας
Τηλ.: 2710227141, Υπεύθυνη κα. Σακελλαρίου Σοφία (E-mail: info@arcadianet.gr)
καθώς και στην ΕΕΔΕ., Τηλ.:(210) 21 12 000-9 (Εσωτ. *622 & *623),
κ. Νίκο Βλασσόπουλο ή κ. Μάκη Φιτέογλου
E-mail: mba-programs@eede.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα