Διεθνής Έκθεση για την Ηλιακή Ενέργεια και Τεχνολογίες

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 01/03/2016 / ΩΡΑ: 18:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΝΕΑ

Η Διεθνής Έκθεση SOLAREX ISTANBUL 2016 – Ηλιακή Ενέργεια και Τεχνολογίες 2016 πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Απριλίου από την Ένωση Εξαγωγέων Μετάλλων και Μεταλλευμάτων Istanbul (IMMIB) με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους κλάδους ηλιακή ενέργεια, συστημάτων ηλιακής θέρμανσης και τεχνολογίες.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (05-08 Απριλίου 2016) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 05-08 Απριλίου 2016 το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 05-08 Απριλίου 2016 (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
http://eng.solarexistanbul.com/

Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να στείλουν την αίτηση (για να την κατεβάσετε πατήστε εδώ) την οποία πρέπει να συμπληρώσουν και στείλουν το αργότερο μέχρι τις 28.03.2016 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail:atina@ekonomi.gov.tr