arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Στην Αθήνα χτυπά η καρδιά της Παγκόσμιας Βιομηχανικής Συντήρησης, «EuroMaintenance 2016 Conference»
CHA000017

Με τη συμμετοχή διεθνώς καταξιωμένων επίσημων προσκεκλημένων, καθώς και 104 διακεκριμένων ομιλητών από 28 χώρες των πέντε ηπείρων, θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου με 1 Ιουνίου 2016 στην Αθήνα το 24ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Βιομηχανικής Συντήρησης «EuroMaintenance 2016 Conference».

Μεταξύ των δυνατών ονομάτων που θα προσέλθουν στην Αθήνα για να αποτυπώσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της Βιομηχανικής Συντήρησης είναι ο Zensuke Matsuda, Senior Researcher στο Japan Institute of Plant Maintenance, ο Frieder Mathis, Senior Manager of Technical Services της Mercedes-Benz plant της Γερμανίας, ο Nils Martin Rugsveen, Leading Advisor in Maintenance Management, Statoil ASA της Νορβηγίας, ο Goran Perinic, ειδικός σε Quality and Organizational Processes στο CERN της Ελβετίας, ο Claus Hincke, Director Technical Service & Operation στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης και ο Tim Zaal, Consultant στην TZConsultancy της Ολλανδίας.

Το Euromaintenance 2016 θα καλύψει οκτώ θεματικές ενότητες με σκοπό να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στο πως η παράδοση μεταμορφώνεται σε καινοτομία και υπεροχή:

  • Συντήρηση & διαχείριση πόρων (Maintenance & Asset Management)
  • Διοίκηση & απόδοση συντήρησης (Maintenance Administration & Execution)
  • Απομακρυσμένη συντήρηση (ICT on Maintenance/e-Maintenance)
  • Προγνωστικά & διαχείριση Υγείας (Prognostics & Health Management-PHM)
  • Ανθρώπινοι πόροι, προσόντα, εκπαίδευση, πιστοποίηση
  • Υγεία, ασφάλεια & περιβάλλον
  • Βέλτιστες πρακτικές
  • Αναδυόμενες & μελλοντικές πρακτικές συντήρησης

Έχοντας διοργανωθεί σε περισσότερες από 15 χώρες σε όλη την Ευρώπη τα τελευταία 40 χρόνια της διοργάνωσής του, το συνέδριο έχει αποκτήσει θεσμικό χαρακτήρα και ιδιαίτερο οικονομικό ενδιαφέρον, ενώ αναμένει περίπου 300 επαγγελματίες του κλάδου από όλη την Ευρώπη. Θεωρείται μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις και συναντήσεις για την τεχνική και επιστημονική κοινότητα της Βιομηχανικής Συντήρησης (maintenance and asset management), για την προώθηση βιώσιμων λύσεων και ενός υγιούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Το συνέδριο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Athens Ledra Hotel. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου (πατήστε εδώ) ή να επικοινωνήσουν με την ARTION Conferences & Events στα τηλ 2310257815 (γραμμή συνεδρίου), 2310272275 και e-mail contact@euromaintenance2016.org.

Πηγή:epixeiro.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα