arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διεθνής Έκθεση Θέρμανσης και Κλιματισμού
exhibitor

Μεταξύ των ημερομηνιών 04-07 Μαΐου 2016 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνή Έκθεση “ISK-SODEX 2016 από την εταιρεία “HANNOVER MESSE SODEKS FUARCILIK A.S.” στην Κωνσταντινούπολη-Τουρκία με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Θέρμανση, Ψυκτικές εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, Αποχετευτικές Εγκαταστάσεις, Κλιματιστικά, Συστήματα εξαερισμού, Μόνωση-Απομόνωση, Αντλίες, Βαλβίδες, Συστήματα Ηλιακής Ενέργειας, Τζάκια, Σόμπες, Μηχανήματα Ηλεκτροσυγκόλλησης, Εξοπλισμός Μπάνιου, Εξοπλισμός Σάουνας.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (03-06 Μαΐου 2016) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 03-06 Μαΐου 2016 το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (03-06 Μαΐου 2016(διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sodex.com.tr/en

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία .

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση, μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ και να την στείλετε το αργότερο μέχρι τις 18.04.2016 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail:atina@ekonomi.gov.tr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα