arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας
money1

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Προσοχή στην  EU BUSINESS REGIGTER για καταγραφή σε Ευρωπαϊκό Οδηγό Επιχειρήσεων- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα ήθελε να ενημερώσει και να προειδοποιήσει τα μέλη του σχετικά με την παραπλανητική τακτική αλλοδαπής  εταιρείας με τον τίτλο EUROPE BUSINESS GUIDE, η οποία αποστέλλει σε επιχειρήσεις φυλλάδιο προς συμπλήρωση για να τις καταχωρίσει σε ευρωπαϊκό οδηγό. Οι επιχειρήσεις λαμβάνουν την εντύπωση ότι πρόκειται για δωρεάν υπηρεσία, αλλά στο φυλλάδιο αυτό και με πολύ ψιλά
γράμματα αναφέρεται ότι αυτό το φυλλάδιο αποτελεί αίτηση της επιχείρησης για καταχώριση στον κατάλογο για 3 χρόνια, για καθένα από τα οποία θα πληρώνει 995 ευρώ! Πολλές επιχειρήσεις έχουν παραπλανηθεί από αυτή την τακτική, καθώς δεν διαβάζουν αυτούς τους όρους στα ψιλά γράμματα και θεωρούν πως πρόκειται για δωρεάν υπηρεσία.
Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τέτοιου είδους έγγραφα και να μην τα συμπληρώνετε και τα στέλνετε αν προηγουμένως δεν είστε σίγουροι για τους όρους και αν συμφωνείτε ή όχι με αυτούς.

Για την εικόνα του φυλλαδίου ή κάτι παρόμοιο πατήστε εδώ.

Πρεμιέρα για τα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ στο Άστρος έκανε το Επιμελητήριο Αρκαδίας
Στο Άστρος παρουσιάστηκε η πρώτη στη σειρά ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, σε συνεργασία με τα επαγγελματικά σωματεία/συλλόγους των περιοχών, Άστρους, Βυτίνας, Μεγαλόπολης.
Την Τετάρτη 16 Μαρτίου στο Ίδρυμα Ζαφείρη ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, μαζί με την Πρόεδρο και τα μέλη του Σωματείου Επαγγελματιών Άστρους «Ο ΚΑΡΥΤΣΙΏΤΗΣ» υποδέχτηκαν πλήθος κόσμου ,που έσπευσαν να ενημερωθούν για τα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ, τις δράσεις του Δικτύου του Enterprise Europe Network και για τα σεμινάρια του ΕΦΕΤ.
Για την καλύτερη ενημέρωσή σας σχετικά με την ημερίδα στο Άστρος πατήστε εδώ.

Ενημερωτικές ημερίδες του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την παρουσίαση των νέων προγραμμάτων ΕΣΠΑ 2014-2020, στη Βυτίνα, στη Μεγαλόπολη και την Τρίπολη.
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας μέλος του Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την άμεση και έγκυρη ενημέρωση σε θέματα που άπτονται της επιχειρηματικότητας διοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες σε Άστρος, Βυτίνα, Μεγαλόπολη και στην Τρίπολη για την παρουσίαση των:
Νέων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ:
1. “Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων με την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές”
2. “Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης”
3. “Νεοφυής Επιχειρηματικότητα”
4. “Ενίσχυση τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών”
Παράλληλα με τα προγράμματα του ΕΣΠΑ θα παρουσιαστούν και:
• Οι δράσεις και οι υπηρεσίες του Ευρωπαϊκού Δικτύου Enterprise Europe Network
• Τα Σεμινάρια του ΕΦΕΤ
Όλες οι πληροφορίες και το πρόγραμμα ημερίδων για την παρουσίαση των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, εδώ.

Εκδήλωση διαβούλευσης στο Δήμο Τρίπολης, για το σχεδιασμό του νέου προγράμματος “CLLD (LEADER) 2014-2020 στην Ανατολική Πελοπόννησο”
Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρεία Πάρνωνα οργανώνει εκδήλωση διαβούλευσης, στο πλαίσιο σχεδιασμού του νέου προγράμματος “CLLD (LEADER) 2014-2020 στην Ανατολική Πελοπόννησο”, την Τρίτη 22/03/2016 και ώρα 18.00, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αρκαδίας, στην Τρίπολη Αρκαδίας.
Η εκδήλωση έχει στόχο την ευρεία δημοσιοποίηση του προγράμματος, την υποβολή προτάσεων, απόψεων, ιδεών καθώς και την καταγραφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος στις περιοχές που σχεδιάζεται το νέο πρόγραμμα LEADER (CLLD 2014-2020).
Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες εδώ.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα