arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Πρόσκληση συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση “Δομικών Υλικών Big Show”
een

Η Διεθνής Έκθεση BIG 5 SHOW θα λάβει χώρα από 21-24/11/2016, για 37η χρονιά, στο εκθεσιακό κέντρο Dubai World Trade Centre στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Το 2015 διοργανώθηκαν περισσότερα από 100 σεμινάρια με ελεύθερη συμμετοχή, καθώς και 75 πιστοποιημένα workshops, ενώ κατεγράφη σημαντική άνοδος του αριθμού των αγοραστών από τις χώρες GCC, αποδεικνύοντας ξανά τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι οργανωτές την έκθεση ως σημείο συνάντησης, ενημέρωσης και εμπορικής συναλλαγής του τομέα των κατασκευών.
Για το 2016, η διοργάνωση θα συνεχίσει να εστιάζει στα προϊόντα καινοτομίας όσο και στα αναγνωρισμένα, ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες όπως και στην πράσινη τεχνολογία και παράλληλα θα διευκολύνει όσο μπορεί περισσότερο τους διεθνείς εκθέτες να αντιληφθούν τις εμπορικές πρακτικές στα ΗΑΕ, μέσω σειράς εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ
Η έκθεση συγκεντρώνει και προβάλλει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα και υπηρεσίες του τομέα των κατασκευών. Ειδικότερα προβάλλονται :
Δομικά υλικά (δόμηση, μόνωση, οδοποιία, κατασκευές),ηλεκτρολογικό υλικό, κλιματισμός, εξοπλισμός αεροδρομίων, καλώδια, ηλεκτρικά μηχανήματα, τεχνολογία υδάτων & περιβάλλοντος (πισίνες, σιντριβάνια, προστασία περιβάλλοντος, είδη ύδρευσης, άρδευσης),τεχνολογία κλιματισμού (ψύξη – θέρμανση) κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, συστήματα καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντα μεταλλουργίας και υαλουργίας, μπάνια, κεραμικά, μάρμαρα υλικά επεξεργασίας μαρμάρων και προϊόντα ξύλου (πόρτες – κουφώματα – πατώματα, ειδικές κατασκευές κ.λ.π).

Αναλυτικά η πρόσκληση και όλες οι πληροφορίες εδώ

Για την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα