4η Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο Έξυπνων Δικτύων -ICSG Istanbul 2016

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/03/2016 / ΩΡΑ: 10:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΝΕΑ

Μεταξύ 20 με 21 Απριλίου 2016 πρόκειται να πραγματοποιηθεί 4η Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο Έξυπνων Δικτύων Istanbul 2016 από την Ένωση Εξαγωγέων Μετάλλων και Μεταλλευμάτων Istanbul (IMMIB) και τη διοργανώτρια εκθέσεων ΗΗΒ Fuarcılık στην Istanbul – Turkey με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους σχετικούς κλάδους έξυνπων δικτύων (έξυπνα δίκτυα μετρητών ρεύματος, έξυπνα δίκτυα μετρητών νερού και αποβλήτων, έξυπνα δίκτυα και συστήματα αερίων και πετρελαίων, έξυπνα δίκτυα και συστήματα Μ.Μ.Μ., έξυπνα δίκτυα και συστήματα θέρμανσης κ.α.)

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο και όχι από το Γραφείο της Πρεσβείας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 18-21 Απριλίου 2016 το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 18-21 Απριλίου 2016 (διαμονή 3 νυχτών).

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία.

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
http://www.icsgistanbul.com/en/

Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να συμπληρώσουν την αίτηση (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε) και να την στείλουν σε εμάς το αργότερο μέχρι τις 04.04.2016 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail atina@ekonomi.gov.tr