Διεθνής Έκθεση, Γραφικής ύλης, Χαρτικών, Σχολικών Ειδών και Ειδών Γραφείου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 01/03/2016 / ΩΡΑ: 08:30 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΝΕΑ

Η Διεθνής Έκθεση “Istanbul Γραφικής ύλης, Χαρτικών, Σχολικών Ειδών και Ειδών Γραφείου” θα πραγματοποιηθεί από τος 6 έως τις 10 Απριλίου από την εταίρια Istanbul Fuarcılık S.A. με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ, ΧΑΡΤΙΚΑ, ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εξωτερικών , το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (04-07 Απριλίου 2016) το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (04-07 Απριλίου 2016) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
http://istanbulkirtasiyefuari.com/

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συννημμένη αίτηση (για να κατεβάσετε την αίτηση πατήστε εδώ) και να την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 22.03.2016 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail atina@economy.gov.tr