arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Η 1st Gourmet Olive Exhibition, ελιάς και προϊόντων delicatessen ανοίγει τις πύλες της
exchibition

To Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του EnterpriseEurope Network, ενημερώνει τα μέλη του για την πρώτη έκθεση ελιάς και προϊόντων delicatessen.

Η Θεσσαλονίκη γίνεται για πρώτη φορά οικοδέσποινα του σημαντικότερου γεγονότος προώθησης εκλεκτών προϊόντων ελαιολάδου, ελιάς, προϊόντων delicatessen, αρωματικών φυτών και βοτάνων, αρτυμάτων και προϊόντων προσωπικής περιποίησης.

Στο επιβλητικό χώρο πρωτοποριακού σχεδιασμού των παλαιών σφαγείων στη Θεσσαλονίκη, LAB’ATTOIR,  στις 20-21-22 Μαΐου διοργανώνεται ένα ανεπανάληπτο γαστρονομικό ταξίδι.

Η έκθεση 1st Gourmet Olive Exhibition είναι ορόσημο στην προώθηση των εκλεκτών προϊόντων όπου:

  • Κορυφαίοι χονδρέμποροι και αγοραστές από την Ευρώπη και την Ελλάδα έρχονται στην έκθεση τροφίμων να ανακαλύψουν νέα εκλεκτά προϊόντα από διαλεγμένους παραγωγούς. Ένας μεγάλος αριθμός επιβεβαιωμένων καλεσμένων (hosted buyers) από 17χώρες, Σουηδία, Νορβηγία, Ιρλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Φιλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Ουγγαρία, Τσεχία, Αυστρία, Ελβετία καθώς και εγχώριοι αγοραστές, θα παρευρεθούν ως προσκεκλημένοι της έκθεσης.
  • Το κοινό της πόλης και οι επισκέπτες της έχουν την ευκαιρία να γευθούν εκλεκτά προϊόντα, να γίνουν επαγγελματίες γευσιγνώστες για μια ημέρα, να γνωρίσουν τους παραγωγούς και να απολαύσουν ποικίλες παράλληλες εκδηλώσεις.

Αναλυτικά το πληροφοριακό υλικό εδώ

Η αίτηση συμμετοχής εδώ

Η κάτοψη εδώ

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα