arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Έκθεση Match4industry
exchibition

Μεταξύ των ημερομηνιών 25-27 Μαΐου 2016 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεσης “MATCH4INDUSTRY 2016 από το Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Κοτζάελι στην πόλη KOCAELİ  με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην εκδήλωση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: αυτοκινητοβιομηχανίας, μηχανημάτων και μετάλλων, πλαστικών και καουτσούκ, κατασκευών, ενέργειας, ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών, πληροφορικής και τεχνολογιών επικοινωνιών.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο και όχι από το γραφείο της Πρεσβείας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 25-27 Μαΐου 2016 το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των  25-27 Μαΐου 2016 (διαμονή 3 νυχτών).

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://match4industry.com/en/

 Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να συμπληρώσουν την αίτηση (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε) και να τη στείλουν  το αργότερο μέχρι τις 16.05.2016 στο φαξ  210 72 42 948  ή στο e-mail   atina@ekonomi.gov.tr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα