arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας
money1

• «Άμεση Είσοδος στην αγορά της Κίνας με το Διασυνοριακό Ηλεκτρονικό Εμπόριο»
Ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αρκαδίας
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στο πλαίσιο της καλύτερης ενημέρωσης των μελών του διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Άμεση Είσοδος στην αγορά της Κίνας με το Διασυνοριακό Ηλεκτρονικό Εμπόριο» που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Απριλίου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, 25ης Μαρτίου και Πανός 21,Τρίπολη.
Σημειώνεται ότι σε όλους τους συμμετέχοντες θα αποσταλεί πλήρες ενημερωτικό υλικό για το Διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο και την χρήση των Free Trade Zones για άμεση είσοδο στην αγορά της Κίνας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Αναλυτικά η πρόσκληση εδώ.

• Σεμινάρια ΕΦΕΤ στην Υγιεινή Τροφίμων
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, προκειμένου να βοηθήσει σημαντικά τις επιχειρήσεις τροφίμων να καλύψουν την Υπουργική Απόφαση 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007 που αφορά στην εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων σε θέματα υγιεινής, διοργανώνει σεμινάριο «Κατάρτιση στην Υγιεινή Τροφίμων».
Αναλυτικά  όλες οι πληροφορίες εδώ.

• Διαγωνισμός του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για τη Σίτιση των Φοιτητών
Ανοικτός Διεθνής Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από τεχνοοικονομική άποψη προσφορά, για τη σίτιση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου από 01.09.2016.έως 31.12.2018.
Προϋπολογισμός του έργου: Ο μέγιστος προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό του ενός εκατομμυρίου διακοσίων είκοσι πέντε χιλιάδων τριακοσίων ενός Ευρώ και σαράντα λεπτών (1.225.301,40€ ), συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ- ήτοι εννιακοσίων ενενήντα έξι χιλιάδων, εκατό ογδόντα ευρώ (996.180,00€) μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες εδώ.

• Υπεγράφη Νέα Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας μέχρι το τέλος του 2016
Στην υπογραφή Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας κατέληξαν σήμερα ΓΣΕΕ και εργοδοτικοί φορείς, μετά την πρωτοβουλία που ανέλαβε η Συνομοσπονδία, με ομόφωνη εντολή του Συνεδρίου της και υπέγραψε με εξουσιοδότηση του Διοικητικού της Συμβουλίου ο πλειοψηφών σύμβουλος Γιάννης Παναγόπουλος.
Η Σύμβαση με ισχύ από 1/1/2016 έως και τις 31/12/2016 διασφαλίζει τη συνέχιση των θεσμικών όρων που θεσπίστηκαν με τις προηγούμενες ΕΓΣΣΕ, ενώ επαναβεβαιώνει τη συμφωνία της ΓΣΕΕ και των Εθνικών Εργοδοτικών Οργανώσεων, στην περίπτωση που αρθούν οι διατάξεις παρέμβασης στην ΕΓΣΣΕ, να ξεκινήσουν άμεσες διαπραγματεύσεις για τον καθορισμό των μισθολογικών όρων της Σύμβασης (κατώτατος μισθός, ξεπάγωμα τριετιών κλπ).
Ταυτόχρονα προβλέπει την ανάληψη δράσεων για το προσφυγικό, σε συνεργασία με τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας και την υλοποίηση στοχευμένων δράσεων για πρόσβαση στην εργασία χωρίς αποκλεισμούς, για την αντιμετώπιση της ανεργίας και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας.
Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες εδώ.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα