Διεθνή Έκθεση İSK-SODEX İSTANBUL

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/04/2016 / ΩΡΑ: 08:34 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΝΕΑ

Η διοργανώτρια εταιρεία εκθέσεων Hannover Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş. διοργανώνει τη Διεθνή Έκθεση İSK-SODEX İSTANBUL από 4 έως 7 Μαΐου 2016 στον εκθεσιακό χώρο TÜYAP Fair Convention and Congress Centre στην Κωνσταντινούπολη.

Στην προηγούμενη έκθεση İSK-SODEX, σε έναν χώρο 53.535 καθαρών τμ, συμμετείχαν ως εκθέτες 1.331 εταιρείες από 45 χώρες, καθώς και αποστολές από Αλγερία, Αζερμπαϊτζάν, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Καμερούν, Κροατία, Γεωργία, Ελλάδα, Ιράν, Ιράκ, Ισραήλ, Ιορδανία, Καζακστάν, Κιργιστάν, Κοσσυφοπέδιο, Κουβέϊτ, Λίβανο, ΠΓΔΜ, Μαρόκο, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Τυνησία, Ουκρανία, Ουζμπεκιστάν, Βιετνάμ, Υεμένη και Τουρκία. Την έκθεση επισκέφθηκαν 84.816 επισκέπτες από 126 χώρες από Ευρώπη, Αφρική, Ασία και Αμερική, καθώς και από την Τουρκία.

Στην έκθεση προσκαλούνται οι υπεύθυνοι των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους τομείς Συστημάτων Θέρμανσης – Ψύξης – Εξαερισμού – Κλιματισμού Και Εγκατάστασης (HVAC&R), Αντλιών, Βαλβίδων, Εξαρτημάτων, Επεξεργασίας Νερού και Μόνωσης.

Λεπτομέρειες για την έκθεση θα βρείτε στο παρακάτω link:

http://www.sodex.com.tr/en

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν το Online έντυπο συμμετοχής (http://www.sodex.com.tr/en/visitors/online-registration), το οποίο στη συνέχεια θα εκτυπώσουν και θα επιδείξουν στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου. Πληροφορίες για πρόσβαση στον εκθεσιακό χώρο θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: (http://www.sodex.com.tr/en/visitors/how-go)

 

Παράλληλα με την έκθεση θα υπάρξει και πρόγραμμα διμερών επαφών με τουρκικές εταιρείες, καθώς και επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο, το οποίο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας της Τουρκίας (Hosted Buyer Delegation Program). Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν διαμονή στο ξενοδοχείο Gorrion, καθώς και δωρεάν μεταφορά εντός της πόλης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και οι ημερομηνίες διαμονής είναι 4-5 Μαΐου 2016. Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να συμπληρώσουν το συνημμένο έντυπο και να το αποστείλουν απευθείας στο Εμπορικό Τμήμα της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα, στο e-mail: atina@ekonomi.gov.tr ή στο φαξ 210 7242948 το αργότερο έως τις 18 Απριλίου 2016. Τηλέφωνο επικοινωνίας του Εμπορικού Γραφείου: 210 7222196.

 

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Turkish Airlines παρέχει 5-20% έκπτωση στις πτήσεις από εξωτερικό, ενώ για κρατήσεις ξενοδοχείου μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Πρακτορείο Casali Tours (http://www.sodex.com.tr/en/visitors/official-travel-agency).

Πληροφορίες για την έκθεση εδώ

Αίτηση συμμετοχής εδώ

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Συνεργάτης Αθηνών: Mrs. Berin Myisli, Τηλ. +30 6977 356243, e-mail: bmyisli@gmail.com