arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος υπ΄ αριθμ. 3/15 για τη Μίσθωση Κατάλληλων Χώρων Στέγασης Προσφύγων – Μεταναστών στην Πελοπόννησο.
diagonismos

Στο πλαίσιο συνδρομής του ΓΕΑ στη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος, υφίσταται απαίτηση εξεύρεσης και μίσθωσης κατάλληλων χώρων σε περιοχές της Πελοποννήσου, προκειμένου δημιουργηθούν Δομές Ανοικτής Φιλοξενίας για τη διαμονή προσφύγων – μεταναστών.
Κατόπιν των ανωτέρω και στο πλαίσιο προκαταρκτικής διερεύνησης :
Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε Τους ενδιαφερόμενους προκειμένου να καταθέσουν πρόταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σχετικά με τα αναφερόμενα παραπάνω, ώστε κατόπιν αξιολόγησης των υπόψη προτάσεων, να ακολουθήσει η λήψη απόφασης του Επιτελείου για τη διενέργεια της προβλεπόμενης από το άρθρο 96, του Ν.4368/16 διαδικασίας.
Οι όροι που καθορίζουν τα συστατικά στοιχεία ως άνω απαίτησης, παρατίθενται στο Παράρτημα «Α΄» της παρούσας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τον φάκελο πρότασής τους σε ψηφιακή (ηλεκτρονική) ή έντυπη μορφή (με παράδοση αυτοπροσώπως, ταχυμεταφορά, κλπ) στην Υπηρεσία Προμηθειών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΥΠ/ΠΑ, Δνση: Δημητρίου Σούτσου 40, Αμπελόκηποι, ΤΚ. 115 21, 4ος όροφος, τηλ. 210 8915010-13-15, fax: 210 6445633, email: yppa@haf.gr), το αργότερο έως την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 και ώρα 14:00 μμ. Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορείτε να λάβετε γνώση της υπόψη πρόσκλησης σε ηλεκτρονική μορφή μέσω πρόσβασης στην επίσημη ιστοσελίδα της Πολεμικής Αεροπορίας (www.haf.gr) καθώς και στον στον ιστότοπο του προγράμματος ΄΄Διαύγεια΄΄.

Για όλες τις πληροφορίες πατήστε εδώ

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα