Επιχειρηματικό Φόρουμ «Supporting Growth in Greece»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/05/2016 / ΩΡΑ: 11:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΝΕΑ

Η Τράπεζα Εμπορίου και Ανάπτυξης Ευξείνου Πόντου (BSTDB), σε συνεργασία με τον Οργανισμό μας, Enterprise Greece, θα διοργανώσει περιφερειακό Επιχειρηματικό Φόρουμ με τίτλο «Supporting Growth in Greece» τη Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016, στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών.

Διαμορφωτές της οικονομικής πολιτικής στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, εκπρόσωποι αναπτυξιακών οικονομικών οργανισμών και επιχειρηματίες θα κληθούν να συζητήσουν θέματα στρατηγικής και να ανταλλάξουν απόψεις για το πώς η περιφερειακή συνεργασία μπορεί να συμβάλει στην εφαρμογή των εθνικών οικονομικών προγραμμάτων σε συγκεκριμένους τομείς.

Το Επιχειρηματικό συνέδριο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Η εκδήλωση θα προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να δικτυωθούν και να διερευνήσουν επιχειρηματικές ευκαιρίες με τις συμμετέχουσες εταιρείες, τους επενδυτές, την Τράπεζα και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Στο τέλος του συνεδρίου, θα υπάρχει δυνατότητα για κατ’ ιδίαν συναντήσεις με εκπροσώπους της Τράπεζας.

Για την εγγραφή σας στο φόρουμ, παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής στο http://www.bstdb.org/bstdb-regional-business-forum-in-greece/registration-form.

Για τυχόν απορίες σχετικά με το φόρουμ ή για κατ’ ιδίαν συναντήσεις με εκπροσώπους της Τράπεζας, παρακαλούμε αποστείλετε mail στο events@bstdb.org.