arcadianet espa
Enterprise Europe Network
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ 81Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
exchibition

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Εκθεσιακό περίπτερο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην 81η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, δίνοντας συνέχεια στις δράσεις εξωστρέφειας και στοχεύοντας στην δυναμική παρουσία των Αρκαδικών επιχειρήσεων & προϊόντων συμμετέχει, στο Εκθεσιακό περίπτερο της ΚΕΕΕ, στην81η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Στην φετινή 81η ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου, τιμώμενη Χώρα θα είναι η Ρωσία, η οποία θα καταλάβει με τις επιχειρήσεις της εκθεσιακό χώρο 3.000 τ.μ., γεγονός που αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων και ανάπτυξη επιχειρηματικών συνεργασιών.

Το κόστος συμμετοχής που εξασφαλίστηκε για τα μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ανέρχεται στην προνομιακή τιμή των 17 ευρώ/τμ για περίπτερο με το βασικό εξοπλισμό και ελάχιστο μέθεθος 12τμ για κάθε επιχείρηση. Μοναδική προϋπόθεση για τα μέλη του Επιμελητηρίου είναι να είναι ενήμερα μέλη και να υποβάλουν εγκαίρως την αίτηση συμμετοχής.

Όλοι οι επιχειρηματίες, ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, που θέλουν να συμμετάσχουν εκθέτοντας τα προϊόντα τους στην 81η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρων τους έως της 22 Ιουνίου 2016.

Την αίτηση συμμετοχής θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr και μπορείτε να την υποβάλετε είτε αυτοπροσώπως στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη), είτε με φαξ στο 2710227141, είτε με email στο info@arcadianet.gr.
ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ_ΚΕΕ 81η ΔΕΘ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα