arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους στο διαδίκτυο ενημερώθηκαν οι επαγγελματίες της Τρίπολης
1

Στα οφέλη του διαδικτύου και στην εκπαίδευση της χρήσης διαδικτυακών εργαλείων μέσω εξατομικευμένης εκπαίδευσης επικεντρώθηκε το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, σε συνεργασία με τo Grow Greek Tourism Online, πρωτοβουλία της Google, του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ διοργάνωσε το εν λόγω σεμινάριο προκειμένου οι επαγγελματίες της Αρκαδίας να ενημερωθούν για τις ψηφιακές δεξιότητες που τους προσφέρει το διαδίκτυο στην προβολή και την προώθηση της επιχείρησης τους.

Ο εισηγητής του σεμιναρίου, κ. Ηλίας Χάντζος, παρουσίασε τα βασικά βήματα της πλατφόρμας διαδικτυακής εκπαίδευσης που θα δώσουν «ανάσα» στην επιχείρηση στην προβολή της.

Το σεμινάριο περιελάβανε την ενημέρωση ως προς την προώθηση της επιχείρησης με εργαλεία όπως η Ιστοσελίδα, το Google My Business, τα Social Media καθώς και μέσω των Online Analytics.
Τονίσθηκε ότι μια ιστοσελίδα πρέπει να είναι λειτουργική προς όλες τις συσκευές, αφού με τον τρόπο αυτό o ενδιαφερόμενος θα μπορεί να ενημερωθεί για την επιχείρηση. Κατά συνέπεια και η ίδια η επιχείρηση θα ενημερώνεται από τα εργαλεία που θα διαθέτει η σελίδα, για τη συμπεριφορά των πελατών.

Μετά το πέρας των εργασιών του σεμιναρίου ο κ. Χάντζος απάντησε στις ερωτήσεις των παρευρισκόμενων.

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα