Πρόσκληση συμμετοχής στο Εκθεσιακό περίπτερο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 01/06/2016 / ΩΡΑ: 09:42 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: TOP NEWS, ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, δίνοντας συνέχεια στις δράσεις εξωστρέφειας και στοχεύοντας στην δυναμική παρουσία των Αρκαδικών επιχειρήσεων & προϊόντων συμμετέχει, στο Εκθεσιακό περίπτερο της ΚΕΕ, στην81η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Στην φετινή 81η ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου, τιμώμενη Χώρα θα είναι η Ρωσία, η οποία θα καταλάβει με τις επιχειρήσεις της εκθεσιακό χώρο 3.000 τ.μ., γεγονός που αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων και ανάπτυξη επιχειρηματικών συνεργασιών.

Η ΚΕΕΕ έχει εξασφαλίσει για όλες τις επιχειρήσεις μέλη των Επιμελητηρίων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση προνομιακές τιμές, ενώ οι αρκαδικές επιχειρήσεις θα λάβουν και επιπλέον την επιχορήγηση που προβλέπεται για τη συμμετοχή σε εκθέσεις εσωτερικού.
Όλοι οι επιχειρηματίες, μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, που θέλουν να συμμετάσχουν εκθέτοντας τα προϊόντα τους στην 81η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως της 10 Ιουνίου 2016.

Συμπληρώστε παρακάτω αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής και πατήστε το κουμπί “Υποβολή αίτησης”