arcadianet espa
Enterprise Europe Network
SEREXPO 2016 – 2η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών
exhibitor

SEREXPO 2016 – 2η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών με παράλληλες εκδηλώσεις για την επιχειρηματικότητα – Πολιτιστικό & Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα.

Η Serexpo 2016 πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 έως και την Κυριακή 26 Ιουνίου σε μια έκταση 4.080τμ, στον αύλιο χώρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Σερρών (πρώην Νομαρχία), στην οδό Μεραρχίας 36, στο κέντρο της πόλης.

Η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών «SER-EXPO» προσφέρει πληθώρα σημαντικών συνεργειών, καθώς επιτρέπει στους εκθέτες να αναδείξουντα παραγόμενα αγαθά τους και να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους όλων των κλάδων και σημαντικούς αγοραστές από Ελλάδα και εξωτερικό. Επιπλέον, δίνεται η ευκαιρία στουςχιλιάδες Έλληνες επισκέπτες και τους διεθνείς hostedbuyers να διαπιστώσουν όλο το εύρος και την ποικιλία του ελληνικού και κυρίως τοπικού μας πλούτου!

Διατηρώντας ακόμα υψηλότερα ποιοτικά standards σε όλα τα επίπεδα οργάνωσης, η SER-EXPO 2016 αποκτά μεγαλύτερη δυναμική και κύρος,ως μία σταθερή διεθνής πλατφόρμα δικτύωσης και προβολής, ικανή να καταλάβει υψηλή θέση στα εκθεσιακά δρώμενα της χώρας!
Ο χώρος διαμορφώνεται στη βάση των σύγχρονων εκθεσιακών τάσεων αισθητικής, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη μέγιστη λειτουργικότητα κι ασφάλεια των συμμετεχόντων. Βασικό πλεονέκτημα της οργάνωσης του χώρου είναι η τοποθέτηση ειδικών κιγκλιδωμάτων κατά μήκος των διαδρόμων, διασφαλίζοντας την υποχρεωτική πορείατου επισκέπτη από το σύνολο των εκθεσιακών περιπτέρων.

Πλησίον της Κεντρικής Πύλης – Εισόδου του Εκθεσιακού Χώρου, το Συναυλιακό Stage (Κεντρική Μουσική Σκηνή), υψηλών προδιαγραφών και εγκαταστάσεων, φιλοξενεί καθ’όλη τη διάρκεια του τριημέρου Musicevents, με αποκορύφωμα τις Βραδινές Συναυλίες.

Ωράριο Λειτουργίας Εκθεσιακού Χώρου: 10:00πμ – 22:00μμ.

Ελεύθερη – Δωρεάν Είσοδος στον Εκθεσιακό Χώρο & το Συναυλιακό Stage.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης πατώντας εδώ

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα