arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Δημόσια Διαβούλευση τεχνικών προδιαγραφών
ed03

Δημόσια Διαβούλευση τεχνικών προδιαγραφών προμήθειας πολυμηχανηματος για τη διαχείριση των οικοτόπων υπερυδατικής βλάστησης (καλαμώνες) στη λίμνη Καστοριάς

To Επιμελητήριο Αρκαδίας σας ενημερώνει ότι  στην ιστοσελίδα των ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων www.promitheus.gov.gr στο πεδίο “Διαβουλεύσεις” βρίσκονται αναρτημένες οι Ενιαίες Τεχνικές Προδιαγραφές πολυμηχανηματος για τη διαχείριση των οικοτόπων υπερυδατικής βλάστησης (καλαμώνες) στη λίμνη Καστοριάς. Οι ανωτέρω ενιαίες τεχνικές προδιαγραφές συντάχθηκαν μετά από διερεύνηση. Οι τεχνικές προδιαγραφές παραμένουν ενεργές για οποιεσδήποτε παρατηρήσεις και προτάσεις για δέκα εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία ανάρτησής τους.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά σε αυτόν τον τεχνικό διάλογο και να υποβάλετε παρατηρήσεις και προτάσεις, ώστε να συμβάλετε ουσιαστικά στη βελτίωση των τεχνικών προδιαγραφών για την κάλυψη των αναγκών των αναθετουσών αρχών, στη μείωση του χρόνου των διαγωνιστικών διαδικασιών και στην ενίσχυση του ανταγωνισμού.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα