arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διοργάνωση Επιχειρηματικής Αποστολής του Ε.Β.Ε.Α. και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ
startup

Σας γνωρίζουμε ότι το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας  για την τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό, διοργανώνουν κλαδική επιχειρηματική αποστολή στο Τελ Aβίβ στον τομέα των τροφίμων και ποτών, κατά το χρονικό διάστημα 21-23  Σεπτεμβρίου 2016. Η Αποστολή υλοποιείται σε συνεργασία με το αντίστοιχο Επιμελητήριο του Τελ Aβίβ “Federation of Israeli Chambers of Commerce ” και το Γραφείο Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Τελ Aβίβ.

Σημειώνεται ότι η  εν λόγω Επιχειρηματική Αποστολή πραγματοποιείται μετά την Υπογραφή της Κοινής Διακήρυξης Συνεργασίας στον αγροδιατροφικό τομέα  μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Μάρκου Μπόλαρη, και του Ισραηλινού Υπουργού Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Uri Ariel, την 9η  Ιουνίου 2016 στο Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά τα προϊόντα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον είναι: αυγά, κρέατα (αιγοπρόβειο & μοσχαρίσιο) και κρεατοσκευάσματα αυτών, παγωτά, φρούτα, λαχανικά, ελιές, λάδι, κρασί, νερό, καθώς και οι κλάδοι ιχθυοκαλλιέργειας και μικροζυθοποιίας.

Οι Έλληνες επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα προκαθορισμένων συναντήσεων στις 22 Σεπτεμβρίου 2016, προκειμένου να διερευνήσουν τη δυνατότητα πιθανής συνεργασίας με τους Ισραηλινούς ομολόγους τους.

Η δαπάνη του ταξιδιού και της διαμονής θα επιβαρύνει τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και ανέρχεται περίπου στο ποσό των 800 ευρώ. (Η τιμή είναι ενδεικτική)

Παρακαλείσθε, αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, να αποστείλετε έως την Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 το συνημμένο δελτίο στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ, στo email: tretzeka@acci.gr ή στο fax:  210 3382378.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. 210 3382342-466.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα