arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διαγωνισμός Δήμου Τρίπολης για την Προμήθεια τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής
diagonismos

Ανοικτό Διεθνή Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για την «Προμήθεια τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής που χρηματοδοτείται από το ταμείο ευρωπαϊκής βοήθειας προς τους άπορους για το έτος 2016» με κριτήριο κατακύρωσης:

1) Για στις ομάδες ελαιόλαδα, οπωροκηπευτικά, κρέατα, πουλερικά το μεγαλύτερο ενιαίο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) ανά ομάδα ειδών, στη νόμιμα διαμορφούμενη κάθε φορά μέση τιμή λιανικής πώλησης του είδους την ημέρα παράδοσης, όπως αυτή προκύπτει από το εκάστοτε εκδιδόμενο δελτίο πιστοποίησης τιμών του Τμήματος Εμπορίου & Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 του Ν. 3438/2006 (ΦΕΚ 33/14-2-2006),

2) για τα υπόλοιπα είδη τροφίμων, παντοπωλείου κλπ η ανάθεση θα γίνει σε προμηθευτή (ή προμηθευτές) που θα προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή στις τιμές της μελέτης στο σύνολο της ομάδας και με την προϋπόθεση ότι τα προσφερόμενα από αυτόν είδη καλύπτουν τις τεχνικές προδιαγραφές της προμήθειας.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των Επτακοσίων δύο χιλιάδων τριακοσίων ενενήντα  έξι  ευρώ και είκοσι ενός  λεπτών (702.396,21 €), συμπεριλαμβανομένου και του αναλογούντος Φ.Π.Α.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί µε χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος      Ηλεκτρονικών ∆ηµοσίων Συµβάσεων, µέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

Ημερομηνία και ώρα έναρξης υποβολής προσφορών: 19/8/2016 09:00 π.µ.

Καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών: 20/9/2016 14:00 µ.µ.

Κάθε προσφορά θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από εγγύηση συμμετοχής υπέρ του συμμετέχοντος για ποσό που θα καλύπτει το 2% επί της συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης της μελέτης χωρίς το Φ.Π.Α.

Όταν η προσφορά αφορά μια ή περισσότερες ομάδες των προς προμήθεια ειδών, γίνεται δεκτή η εγγυητική επιστολή συμμετοχής με ποσοστό 2%  επί της συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης της μελέτης χωρίς το Φ.Π.Α. της ομάδας ή των ομάδων για την οποία γίνεται η προσφορά. Σε αυτή την περίπτωση όμως η κατακύρωση περιορίζεται για το μέρος των προς προμήθεια ειδών που καλύπτεται από την εγγύηση.

Η εγγύηση συμμετοχής πρέπει να έχει ισχύ τουλάχιστον τέσσερις (4) μήνες από την επόμενη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών του διαγωνισμού.

Τα έξοδα δημοσίευσης της παρούσας βαρύνουν τον ανάδοχο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στη Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού, στη διεύθυνση Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης, Τ.Κ. 22132, Τρίπολη και στο τηλέφωνο 2713600462 (Γιαννακοπούλου Αργυρώ).

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα