arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Θέλεις να εξάγεις στην Κίνα; Θέλεις να φέρεις Κινέζους τουρίστες; Τώρα μπορείς
CHA000013

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει στις 14 Σεπτεμβρίου 2016, την πρώτη από τις μεγάλες συναντήσεις για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων. Θα είναι μαζί μας η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο ηλεκτρονικών πωλήσεων, Alibaba (με έδρα την Κίνα).

Αντικείμενο της παρουσίας τους εδώ, είναι να ενημερώσουν τις ελληνικές επιχειρήσεις για τις δυνατότητες που ανοίγονται προώθησης αφενός των προϊόντων τους αφετέρου των τουριστικών υπηρεσιών τους στον Κινέζο καταναλωτή, μέσω της χρήσης των διαδικτυακών κόμβων τους Tmall & Alitrip αλλά και να προχωρήσουν σε ειδικές συμφωνίες με την ελληνική κυβέρνηση.

Στο ΕΕΑ πιστεύουμε ακράδαντα ότι μόνο με ενισχυμένες ελληνικές επιχειρήσεις που θα στοχεύουν σε αναπτυξιακά μονοπάτια, θα γεννηθεί η ελπίδα για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Αγαπητέ Επιχειρηματία,

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σας προσκαλεί σε αυτή τη μεγάλη ενημερωτική συνάντηση για να συζητήσετε τις προοπτικές που ανοίγονται για την εξαγωγή προϊόντων και υπηρεσιών στην Κίνα. Επίσης μπορείτε να συμμετέχετε σε μεμονωμένες συναντήσεις b2b με στελέχη του κινεζικού κολοσσού.

 

Για τη δωρεάν συμμετοχή σας στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί στις 14 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton πρέπει να συμπληρωθεί η συνημμένη αίτηση (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε) και να την αποστείλετε στο e-mail:events-eea@atp.gr ή στο φαξ: 2103380211

Πληροφορίες:
Τηλέφωνα: 2103380206,2103380203

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα