arcadianet espa
Enterprise Europe Network
40η Διεθνή Εμπορική Έκθεση
exhibitor

Στις 19-22 Οκτωβρίου 2016 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η 40η Διεθνής Έκθεση SHOEXPO 2016- Izmir από την Εταιρία İZFAŞ στην Συμίρνη- Tουρκία  με επιχορήγηση της Γενικής Γραμματείας της Ένωσης Εξαγωγέων.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα Στελέχη των Διοικήσεων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Υποδημάτων, Τσαντών και Αξεσουάρ (ανδρικό, γυναικείο και παιδικό υπόδημα, αθλητικά υποδήματα, παντόφλες, τσάντες, βαλίτσες, ζώνες, πορτοφόλια κ.α.), οι Χονδρέμποροι, Έμποροι Λιανικής Πώλησης, Ιδιοκτήτες Καταστημάτων, Εξαγωγείς και Εισαγωγείς και Σχεδιαστές.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο και όχι από το γραφείο της Πρεσβείας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης, κατά τις ημερομηνίες 18-21 Οκτωβρίου 2016, το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 18-21 Οκτωβρίου 2016 (διαμονή 3 νυχτών).

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

http://shoexpo.izfas.com.tr/en/anasayfa/

Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να αποστείλουν την αίτηση συμπληρωμένη (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε) το αργότερο μέχρι τις 10.10.2016 στο φαξ  210 72 42 948  ή στο e-mail:   atina@ekonomi.gov.tr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα