arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Ίδρυση ειδικού δικτυακού τόπου ανάρτησης δασικών χαρτών
CHA000010
Ιδρύεται ειδικός δικτυακός τόπος ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων για την εφαρμογή των όσων ορίζονται στα άρθρα 14 έως 24 του Ν. 3889/2010 όπως ισχύει, που τηρείται στην ιστοσελίδα της Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. σύμφωνα με την απόφαση 143792/1794/3.8.16.
Η Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε., έχει την ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία και διαχείριση του ειδικού δικτυακού τόπου στην ιστοσελίδα της και παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε αυτόν ή σε επιμέρους τμήματα αυτού καθώς και την χρήση ειδικών εφαρμογών, ανάλογα με την κατηγορία και την εξουσιοδότηση κάθε χρήστη.
Σύμφωνα με τα οριζόμενα στα άρθρα 14 και 16 έως 19 του Ν. 3889/2010 όπως ισχύει, στον ανωτέρω οριζόμενο ειδικό δικτυακό τόπο δημοσιοποιούνται και τηρούνται, κατ’ ελάχιστο, τα ακόλουθα στοιχεία και παρέχεται ελεύθερη πρόσβαση σε αυτά:
α) Ο θεωρημένος Δασικός Χάρτης που αναρτάται.
β) Ο ιστορικός ορθοφωτοχάρτης που απεικονίζει τα πολύγωνα των δασικών εν γένει εκτάσεων που προσδιορίστηκαν από τα φωτοερμηνευτικά στοιχεία των παλαιότερων αεροφωτογραφιών.
γ) Η ανακοίνωση της οικείας Διεύθυνσης Δασών για την ανάρτηση του δασικού χάρτη, με αναφορά στον τόπο λειτουργίας του προσωρινού Σημείου Υποστήριξης της Ανάρτησης και στο χρόνο της ανάρτησης και η πρόσκληση των ενδιαφερομένων για την υποβολή αντιρρήσεων κατά του αναρτημένου δασικού χάρτη με αναφορά στο χρόνο και στον τρόπο υποβολής αυτών.
δ) Η ηλεκτρονική φόρμα υποβολής αντιρρήσεων.
ε) Ο μερικά κυρωμένος δασικός χάρτης σύμφωνα με το άρθρο 17 Ν. 3889/2010.
στ) Ο ολικά κυρωμένος δασικός χάρτης σύμφωνα με το άρθρο 19 Ν. 3889/2010.

ζ) Ο συνοπτικός κατάλογος με τις αποφάσεις των ΕΠ.Ε.Α. επί του συνόλου των υποβληθεισών αντιρρήσεων κατά του αναρτηθέντος δασικού χάρτη.

Πηγή: taxheaven.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα