arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Αίτημα συνεργασίας στα ΜΜΕ Πελοποννήσου για την Παροχή Έκπτωσης στους εκθέτες της “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO”
peloponnisosexpo logo e1566559034942

 Τα Επιμελητήρια όλης της Πελοποννήσου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν τη διοργάνωση της πρώτης Περιφερειακής έκθεσης, στην ιστορία της Πελοποννήσου, τη  «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Η έκθεση θα αποτελέσει το σημείο παρουσίασης όλων των ποιοτικών προϊόντων της Πελοποννήσου, του αγροδιατροφικού τομέα, των τουριστικών προϊόντων και της επιχειρηματικότητας εν γένει.

 

Μέσα στις υπηρεσίες μας προς τους εκθέτες και προκειμένου να τους υπενθυμίσουμε ότι η παρουσίαση των  προϊόντων – υπηρεσιών, στην έκθεση σε συνδυασμό με την προβολή τους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα, θα επιθυμούσαμε να συμβάλετε στην προσπάθειά μας αυτή και να χορηγήσετε ένα ελκυστικό ποσοστό έκπτωσης για τις καταχωρήσεις των συμμετεχόντων εκθετών, εφόσον θέλουν να προβληθούν πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Εμείς από την πλευρά μας θα ενημερώσουμε όλους τους συμμετέχοντες της έκθεσης με τη λίστα των συνεργαζόμενων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με τα στοιχεία που θα μας συμπληρώσετε εσείς στην ειδική φόρμα που σας στέλνουμε συνημμένα και παράλληλα  θα παρουσιαστούν και στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.peloponnisosexpo.gr.

Ελπίζουμε με αυτό τον τρόπο να δημιουργηθούν μελλοντικές συνεργασίες με τους υποψήφιους πελάτες σας – εκθέτες της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO». Παρακαλούμε ενημερώστε μας έως την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016, στέλνοντας μας την λίστα, με σφραγίδα, όνομα και υπογραφή υπεύθυνου, με τις αρχικές τιμές (τιμοκατάλογου) και με το ποσοστό έκπτωσης. Σημειώνεται ότι για την κατοχύρωση των τιμών σας αλλά και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας οι επιστολές σας θα κρατηθούν ως επίσημες προσφορές στα αρχεία του Επιμελητηρίου.

Μπορείτε να μας στείλετε τον τιμοκατάλογο με την προσφορά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@arcadianet.gr με την ένδειξη «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO -ΜΜΕ» ή στο φαξ: 2710 233738..

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, 2710 227141-2 όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας και αναμένουμε την απάντηση σας το συντομότερο δυνατόν, προσβλέποντας πάντα σε μια εποικοδομητική και ουσιαστική μεταξύ μας επικοινωνία και συνεργασία.

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα